Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

«Μία ρίμα για το κρίμα»: Το σκληρό viral τραγούδι για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Μήδεια παρέδωσε τα σκήπτρα»

Η πολύκροτη υπόθεση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, έγινε… τραγούδι.

Το ραπ τραγούδι, έγινε γνωστό σήμερα πρώτη φορά, καθώς παίχτηκε στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έχει τίτλο «μία ρίμα για το κρίμα».

Οι στίχοι του είναι πολύ σκληροί και σίγουρα ακατάλληλοι, κατακεραυνώνοντας την κατηγορουμένη που «έλαβε τα σκήπτρα από τη Μήδεια», ενώ εντύπωση προκαλεί και το δεύτερο μέρος του, που περιλαμβάνει στίχους-κριτική προς όσους έσπευσαν, έπειτα από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, να βρεθούν έξω από το σπίτι της και να κάνουν τους «δικαστές»… Από την κριτική του τραγουδιού δεν ξεφεύγει ούτε και η «υπερκανάλωση» του θέματος από τα ΜΜΕ, αλλά και η «αδηφάγα» σε ορισμένες περιπτώσεις, κοινή γνώμη…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αντίπαλος και θύμα της η ίδια της η γέννα, τα αίσχη της ανάγλυφα μες των παιδιών το αίμα, σταλμένη από την κόλαση, δίχως λουριά και φρένα, ακόμη και ο διάολος κοιτάει φοβισμένα», είναι ένα απόσπασμα από τους στίχους του τραγουδιού που σήμερα αρχίζει να γίνεται viral στο youtube. Δημιουργός, είναι ο Mixanis Kritis.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή