Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: «Το story τελείωσε» -Η κίνηση που έφερε τον χωρισμό Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου

«Το story τελείωσε», ακούγεται να λέει κατηγορηματικά ο Σπύρος Μαρτίκας στον Στάθη Σχίζα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, μία σχέση που ξεκίνησε μέσα στο Survivor 2022.

«Ίσως χθες ήταν το τελευταίο μου βράδυ και απόψε να επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε επιτυχίες, χαρές και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε…» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου ο οποίος απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Είναι μία ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Ήμουν πολύ στενοχωρημένος», συμπλήρωσε στη συνέχεια, αναφερόμενος στο περιστατικό μεταξύ τους.

Survivor 2022: Τι συνέβη μεταξύ Σπύρου Μαρτίκα-Βρισηίδας Ανδριώτου

Όπως ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας, «είχα τη Βρισηίδα πάνω στα πόδια μου και καθόμασταν όλοι στο ξέφωτο και μιλούσαμε για το ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι το δίκαιο. Δεν ξέρει να ακούει. Να μάθει στον Κωνσταντίνο τα ματσαρίσματα τελευταία μέρα που μπορεί να φύγει, να τα κάνει τι;».

Από την πλευρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Εγώ ήθελα να πω στον Κωνσταντίνο για τα ματσαρίσματα για το καλό της ομάδας μου και να δώσω τη γνώση μου. Ο Σπύρος μού φώναζε τόσο έξαλλος και του είπα, ”μην μού φωνάζεις εμένα γιατί θα σου δώσω χαστούκι”» ενώ έκλαιγε με λυγμούς στην προσωπική συνέντευξή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα» τόνισε στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας, επισημαίνοντας πως «το story τελείωσε».


Πηγή