Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μαμαλάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του -«Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας»

Μετά την περιπέτεια που βίωσε με την υγεία του και το εξιτήριο που πήρε από το κρατικό νοσοκομείο της Λευκωσίας ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση για το πόσο τυχερός στάθηκε που γιορτάζει τα γενέθλια του ζωντανός.

Ο δημοφιλής σεφ, πραγματοποίησε μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου τόνισε πόσο τυχερός αισθάνεται αλλά και την ευγνωμοσύνη του για το κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας, στο οποίο όπως έγραψε « με αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στη ζωή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαμαλάκης έγραψε στην ανάρτηση του στο Facebook ότι «αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου. Πιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ’ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ΄ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή».

«Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα. Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές».

Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους» ανέφερε ο αγαπητός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή