Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Όπως πάντα, θα του συγχωρούσε και αυτό

Ένας χρόνος χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη συμπληρώθηκε το Σάββατο (18/8) και η κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου συγκίνησε με τα μηνύματά της, μέσα από τα social media. Στην αρχή, ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία των γονιών, της σχολιάζοντας: «Για πάντα αυτοί οι δύο… Για Πάντα».

Η ανάρτησή της αυτή συγκίνησε τους περισσότερους followers της. Έτσι, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με μία νέα ανάρτηση, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του, κυρίως προς το πρόσωπο της αξέχαστης Ζωής, ενώ με τον δικό της τρόπο απάντησε και σε εκείνους που σχολίασαν αρνητικά για τον πατέρα της.

«Να είστε καλά όλοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μου. Και ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελαττώματα όπως όλοι μας…. Το πένθος το περνάει ο καθένας όπως νιώθει…. Η συνειδητοποίηση έρχεται σε άλλους νωρίς… Σε άλλους αργά… Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου…. Και όπως πάντα και αυτό θα του το συγχωρούσε… Γιατί ήξερε ότι η ψυχή του είναι αγνή… Όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα… Άνθρωπε μην ασχολείσαι με τους άλλους… Ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό… Όσο κάτι που κάνουν οι άνθρωποί μας περνάνε καλά είμαστε και εμείς…. Όταν αρχίσει κάτι να μην τους κάνει καλό τότε παίρνουμε θέση…. Το φως νικάει το σκοτάδι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

localStorage.clear();


Πηγή