Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Πιθανή η αποχώρηση Μοράν από την ΑΕΚ

Μπορεί να βρέθηκε στις αποστολές της ΑΕΚ για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Σέλτικ, κάτι που δεν συνέβη με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ωστόσο ο Ερίκ Μοράν δεν υπολογίζεται για τα βασικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Έτσι, δεν αποκλείεται η άμεση αποχώρησή του από την Ένωση.

Οι εκπρόσωποι του 27χρονου μέσου βρίσκονται σε συζητήσεις με συλλόγους του εξωτερικού για να βρουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία που επικαλείται η εφημερίδα Ώρα των Σπορ. Διευκρινίζεται, πάντως, ότι δεν είναι απαραίτητο ο παίκτης να επιστρέψει στην πατρίδα του για τη συνέχιση της καριέρας του.

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι ψάχνει χαφ, αλλά εάν φύγει ο Μοράν τότε οι διαδικασίες θα επισπευσθούν. Άλλωστε, ο Ισπανός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος χαφ των «κιτρινόμαυρων» και εάν αποχωρήσει μαζί και ο Αϊντάρεβιτς, θα εξοικονομηθεί ένα ποσό των 600.000 ευρώ ετησίως.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μοράν αποκτήθηκε από την πρωταθλήτρια Ελλάδας τον προηγούμενο χειμώνα, με εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ, υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών.

localStorage.clear();


Πηγή