Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Μαρία Κίτσου: Η μαμά μου έχει πρόβλημα όρασης, αλλά βλέπει καθημερινά τις Άγριες Μέλισσες

Μαρία Κίτσου: Η μαμά μου έχει πρόβλημα όρασης, αλλά βλέπει καθημερινά τις Άγριες Μέλισσες

Στο Πρωινό και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Μαρία Κίτσου, η «Ελένη Σταμίρη» από τις Άγριες Μέλισσες. Η γνωστή ηθοποιός εκτός από τη σειρά αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά ζητήματα, σε μία εξομολόγηση που συγκινεί.

Μίλησε για τη μητέρα της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως η ιστορία της Ελένης Σταμίρη έχει πολλά κοινά με της μητέρας της.

«Η μαμά μου πρώτη φορά είναι τόσο περήφανη… Είναι πιο ενθουσιασμένη από εμένα.  Έχει ένα πρόβλημα με την όρασή της, αλλά βλέπει κάθε μέρα τη σειρά, ενώ πριν κοιμόταν νωρίς. Είναι τόσο πολύ περήφανη… Βλέπει ελάχιστα και δυστυχώς επιδεινώνεται», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Ο αδελφός μου ζει κι εργάζεται στην Αμερική. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου… Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα μου δεθήκαμε πολύ ως οικογένεια, πολύ περισσότερο από ό,τι ήμασταν πριν. Ο θάνατος του πατέρα μου έγινε πολύ ξαφνικά, μέσα σε ενάμιση μήνα, από τη γνωστή ασθένεια. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα, ήταν νέος άνθρωπος. Ήταν λευχαιμία καλπάζουσα».

Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε, επίσης, ότι η ιστορία της οικογένειάς της έχει κοινά με εκείνη των Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες. «Η μαμά πέρασε μια αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδερφές της και από εκεί πήρα πολλά στοιχεία. Έχασε τη μητέρα της πολύ νωρίς, από καρκίνο. Ήταν τρεις αδερφές που έμειναν ορφανές από μητέρα, τις μεγάλωσε ο πατέρας τους, ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος. Οι ηλικίες που είχαν μεταξύ τους οι τρεις αδερφές ταιριάζουν πολύ με τις ηλικίες των κοριτσιών, η μάνα μου ήταν η μικρότερη. Σε χωριό ζούσαν, πήγαιναν στα χωράφια».


Πηγή