Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μαρία Σολωμού: Διχάζει το βίντεο με τη σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte -«Τι είμαι ρε μ@@@κα;»

Ενα βίντεο που ανέβασε ο Mente Fuerte και στο οποίο δείχνει τη Μαρία Σολωμού να του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας, έχει διχάσει τους θαυμαστές καθώς είναι άγνωστο αν τρολάρουν ή αν πρόκειται πράγματι καβγά.

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν παραδεχτεί ποτέ ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο στο εν λόγω βίντεο ο Mente Fuerte δείχνει τη Μαρία Σολωμού έξαλλη από τα νεύρα της επειδή τον ζήλεψε!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ράπερ έκανε πλάκα πως μιλάει με κάποια άλλη γυναίκα στο τηλέφωνο καταγράφοντας σε βίντεο την αντίδραση της ηθοποιού χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι την καταγράφει.

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» ακούγεται να λέει στο βίντεο του ο Mente Fuerte προσποιούμενος ότι μιλάει στο τηλέφωνο με την Μαρία Σολωμού να παρακολουθεί τη συζήτησή του.

Αμέσως μετά, αφού ο ράπερ έχει τελειώσει με το υποτιθέμενο τηλεφώνημά του, η ηθοποιός αντιδρά λέγοντάς του, «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το alien από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

Δείτε το βίντεο με τη Μαρία Σολωμού να κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή