Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Αυτοί οι singles του ζωδιακού φέτος θα κάνουν Χριστούγεννα με… ταίρι!

Κάτι καλό, κάτι πολύ καλό έρχεται για τα δυο αυτά ζώδια που θα σου αποκαλύψουμε λίγο πιο κάτω. Τέλος η μοναξιά και η εργένικη ζωή. Έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να μπουν σύντομα σε σχέση και έτσι να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με το ταίρι τους και να είναι μέσα στα μέλια και τη γλύκα.

Η… νεράιδα με το μαγικό ραβδάκι που θα τα μετατρέψει από singles σε δεσμευμένους/ες, δεν είναι άλλη από την Αφροδίτη, η οποία θα κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω στις 10 Δεκεμβρίου και φέρνει τα καλύτερα σε ερωτικό επίπεδο για Καρκίνους και Παρθένους. Πάρτι θα κάνουν αυτά τα δυο ζώδια, καθώς θα δουν την αισθηματική τους ζωή να είναι στα καλύτερά της και θα λάμπουν από ευτυχία.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα κάτι θα έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις κι εσύ όσο πλησιάζουμε στις γιορτές… Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και από τις 10 Δεκεμβρίου και μετά, ποιος σε πιάνει! Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω, που για σένα είναι ο έβδομος οίκος σου, οι χαρές, τα φλερτ και οι προτάσεις δεν θα έχουν τελειωμό. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με τις ερωτικές σχέσεις και φυσικά το «εμείς». Και το να έχεις την Αφροδίτη να σου δίνει στον τομέα αυτό όλη της ενέργεια, το λες και ευλογία. Καλά να περάσεις! Καλά Χριστούγεννα και μακάρι να είναι ξεχωριστά με το ταίρι που εσύ επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ σύντομα η εργένικη ζωή σου θα τελειώσει. Και αυτό στο υπόσχεται η Αφροδίτη, η οποία από τις 10 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αυτό πρακτικά για σένα σημαίνει ότι θα την έχεις στον πέμπτο οίκο σου και θα σου δίνει όλη της την εύνοια και την ενέργεια στον τομέα των αισθηματικών σου. Από φλερτ και… παιχνίδια άλλο τίποτα! Ανάρπαστος/η θα είσαι κι εσύ το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι απλά να επιλέξεις σε ποιον/α θα… κατασταλάξεις. Τα φετινά Χριστούγεννα θα έχουν τις καλύτερες προδιαγραφές για σένα και αναμένονται να είναι από τα πιο ερωτικά των τελευταίων ετών. Καλά να περάσεις λοιπόν!

Διάβασε επίσης:


Πηγή