Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ματίνα Νικολάου: Ο Νίκος Μουτσινάς με στήριξε σε δύσκολες στιγμές, δεν θα το ξεχάσω

Στην εκπομπή «Roomies» μίλησε η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της ως «Βάνια» στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με το Νίκο Μουτσινά.

Σχετικά με την επιτυχία που έχει ο ρόλος της στην εκπομπή είπε ότι «ήθελα να έρθει η στιγμή στη ζωή μου που θα έρθει ένα μπαμ. Αλλά αυτό ήταν ένα μπαμ που δεν μπορούσα να φανταστώ. Δεν είχα ιδέα από τηλεοπτικές εκπομπές. Ήταν κάτι που δεν ήξερα καθόλου. Αλλά δεν φοβόμουν να το κάνω. Με άγχωνε ότι ήταν ζωντανή εκπομπή».

Μιλώντας για τη σχέση της με το Νίκο Μουτσινά, είπε ότι περνάνε πολύ ωραία, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη που της παρείχε ο παρουσιαστής όταν είχε ανάγκη.

«Περνάμε πολύ ωραία με τον Νίκο. Τον αγαπάω για ότι μου έδωσε πέρα από τη συνεργασία μας. Με στήριξε σε δύσκολες στιγμές οικονομικές. Δεν θα το ξεχάσω αυτό. Είναι πολύ σημαντικό. Δεν το κάνουν εύκολα οι άνθρωποι» σημείωσε.

Ακόμα, έκανε λόγο ότι αν της γινόταν πρόταση για σήριαλ θα το σκεφτόταν, ενώ, αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν είδε το πρώτο paparazzi δημοσίευμα που την αφορούσε.

«Γέλαγα. Έλεγα τι τους νοιάζει που πάω εγώ για μπάνιο» είπε.

Τέλος, χαρακτήρισε εαυτόν ως «αυστηρή μητέρα», ενώ υπογράμμισε ότι η μητέρα της την βοηθά στην ανατροφή του γιού της.


Πηγή