Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μελάνια Τραμπ, η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Η Μελάνια Τραμπ είναι και επίσημα η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών και η πρώτη σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ που έχει φωτογραφηθεί γυμνή. Η Μελάνια τραβά τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση αφού διαθέτει ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό: μακριά μαλλιά, ωραία μάτια κι ένα κορμί που παραπέμπει σε μοντέλο.

«Όπως και η Τζάκι έτσι και η Μελάνια είναι όμορφη και έξυπνη με επίγνωση της μόδας», είχε δηλώσει στην Daily Mail, μια από τις βιογράφους της Τζάκι Κένεντι, η Πέμελα Κέογκ.

Η Μελάνια γεννήθηκε το 1970 στην τότε Γιουγκοσλαβία. Κόρη ενός πωλητή αυτοκινήτων και μιας κλωστοϋφαντουργού, μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 16 ετών και το 1996 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ γνώρισε τη Μελάνια δύο χρόνια αργότερα σε ένα πάρτι το 1998. Ο εκκεντρικός μεγιστάνας ζήτησε το τηλέφωνό της και εκείνη έκανε την δύσκολη αρχικά και αρνήθηκε να του δώσει τον αριθμό της. Ωστόσο λίγο αργότερα, φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και ζήτησε τον δικό του για να τον καλέσει λίγες ημέρες μετά.

melania7

Η Μελάνια Κναβς, όπως αρχικά ήταν το επίθετό της, παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2005 και είναι μητέρα του μικρότερου παιδιού του, του 10χρονου Μπάρον Ουίλιαμ. Το μοντέλο από τη Σλοβενία, που μεγάλωσε μακριά από πολυτελείς συνήθειες, έγινε σύζυγος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, έγραφαν αρκετά μέσα ενημέρωσης.

melania9

Γνωστή για τις φωτογραφίσεις της, η Μελάνια έχει πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα διάσημων περιοδικών, ενώ δεν λείπουν από το βιογραφικό της και οι συνεργασίες με γνωστούς φωτογράφους.

Η εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ, μάλιστα, πόζαρε ολόγυμνη για τη γαλλική έκδοση του «Max». Τις άγνωστες, γυμνές φωτογραφίες της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ έφεραν στη δημοσιότητα οι «New York Post» -σε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση για τον Ντόναλντ Τραμπ- που αποφάσισαν να κάνουν ένα αφιέρωμα στις ένδοξες ημέρες του μοντέλου.

melania10

Η δημοσίευση είχε διχάσει. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστήριξαν ότι θα προκαλούσε πλήγμα στη προεκλογική καμπάνια του, ενώ άλλοι θεωρούσαν πως ήταν ένα «όπλο» που θα μπορούσε να αυξήσει τους ψηφοφόρους του συζύγου της.

Από τη μεριά του, ο Ντόναλντ Τραμπ απτόητος σχολίασε τις γυμνές φωτογραφίες λέγοντας πως είχαν τραβηχτεί πολύ καιρό πριν γνωριστούν:

melania1

«Η Μελάνια ήταν από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και έκανε πολλές φωτογραφίσεις για εξώφυλλα περιοδικών. Στην Ευρώπη τέτοιες φωτογραφίες ήταν πολύ συνηθισμένες» ανέφερε.

Η Μελάνια, στο πλευρό του συζύγου της στις προεκλογικές καμπάνιες, υποσχέθηκε στους Αμερικανούς ότι ως πρώτη κυρία θα υπερασπιστεί τα γυναικόπαιδα και τα δικαιώματά τους.

Η εφημερίδα «Daily News» είχε σχολιάσει πικρόχολα ότι η επίδοξη πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ είναι υπεράνω του συζυγικού bullying και δίνει συμβουλές για αλληλοσεβασμό.

melania3

Τι απαντά η ίδια σε όλους όσοι κατηγορούν τον σύζυγό της για άσεμνη συμπεριφορά προς τις γυναίκες; Η Μελάνια λέει απλώς ότι είναι όλα ψέματα και ότι έχει εμπιστοσύνη στον σύζυγό της. Όπως υποστηρίζει, δεν τον έχει ακούσει ποτέ να μιλάει προσβλητικά για το γυναικείο φύλο. Ο σύζυγός μου είναι αυθεντικός. Είναι αυθόρμητος, είναι ευγενικός, είναι τζέντλεμαν… Υποστηρίζει τους πάντες. Υποστηρίζει και ενθαρρύνει και τις γυναίκες. Θέλει να φτάσουν ψηλά και να κάνουν τα όνειρά της πραγματικότητα».

melania4

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Μελάνια είχε δηλώσει στους New York Times πως εάν κάποτε έπαιρνε τον «τίτλο» της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, θα επέλεγε ένα παραδοσιακό προφίλ για τις δημόσιες εμφανίσεις της, «όπως οι Μπέτι Φορντ και Τζάκι Κένεντι».

melania5


Πηγή