Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Με τι παρομοίωσε την εγκυμοσύνη της η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζουν την περιοδεία στην Αυστραλία. Την Δευτέρα έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς την Άνοιξη του 2019 επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που υπήρχαν εδώ και καιρό.

Μάλιστα δεν δίστασαν να βγάλουν τα παπούτσια τους και να περπατήσουν ξυπόλητοι στην παραλία.

Οι Αυστραλοί που είχαν συγκεντρωθεί για να υποδεχθούν το ζευγάρι ήταν ντυμένοι, με χρωματιστά ρούχα και μαγιό και θέλησαν να βάλουν στο κλίμα το πριγκιπικό ζεύγος φορώντας τους τεράστια κολιέ με λουλούδια.

Η Μέγκαν Μαρκλ χαλάρωσε και μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της, την οποία παρομοίασε με… τζετ λαγκ κάτι το οποίο προσπαθεί να καταπολεμήσει κάνοντας γιόγκα ακόμη και τα ξημερώματα.

Η Σαρλότ Κόνελι, 35 ετών, αποκάλυψε για τη συνομιλία που είχε με την δούκισσα του Σάσεξ: «Η Μέγκαν μου είπε ότι η εγκυμοσύνη την κάνει να νιώθει σαν να έχει τζετ λαγκ. Μου είπε ότι σηκώθηκε στις 4:30 τη νύχτα για να κάνει γιόγκα στο δωμάτιό της καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είναι λίγο δύσκολο για εκείνη καθώς πέρα από την εγκυμοσύνη έχει και πραγματικό τζετ λαγκ. Συμφωνήσαμε όμως και οι δύο πώς στην εγκυμοσύνη είναι σαν να έχεις τζετ λαγκ συνεχώς, ακόμη κι αν δεν έχει ταξιδέψει».

localStorage.clear();


Πηγή