Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μυριέλλα Κουρεντή: Ο σύντροφός της απαντά για τα φιλιά με τον Κατσαούνη -«Εγώ δεν ταράχτηκα, γιατί ενοχλούνται άλλοι;» [βίντεο] | ΖΩΗ

Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννης Λυγνός, απαντά για τα φιλιά που αντάλλαξε η παίκτρια του Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Love It» στον ΣΚΑΪ, εξήγησε πως «επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ για αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή τόνισε πως η ηθοποιός είναι σε άθλιες συνθήκες, κάτι που επηρεάζει τη συμπεριφορά του καθενός.

«Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε», ανέφερε ο Γιάννης Λυγνός.

«Δεν με τάραξαν οι σκηνές με τον Γιώργο Κατσαούνη»

Έπειτα, συμπλήρωσε το εξής: «Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν. Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω από όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, όσο αφορά στις σκηνές με τον Γιώργο Κατσαούνη, «δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».


Πηγή