Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Νάνσυ Παραδεισανού: Στην καραντίνα πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας

Νάνσυ Παραδεισανού: Στην καραντίνα πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Νάνσυ Παραδεισανού. Η γνωστή δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στην προσωπική της ζωή και τους λόγους που έκανε ψυχοθεραπεία. Μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη, ενώ στην περίοδο της καραντίνας έκλαιγε ατελείωτες ώρες.

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Συγκινούμαι πάρα πολύ όταν μιλάω με την Ελένη. Πάντα οι συζητήσεις που της κάνω είναι προσωπικές και πάντα συγκινούμαι. Και τώρα της λέω τα προσωπικά μου και με συμβουλεύει».

Για την προσωπική της ζωή είπε: «Είναι η πρώτη φορά που έχω φάει μια τέτοια καψούρα. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με έναν άνθρωπο. Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό. Όλες μου οι φίλες μου λένε “ακόμα για αυτόν λέμε;” Έχω κάνει ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου. Για να μου κεντρίσει κάποιος το ενδιαφέρον και να αφοσιωθώ είναι άθλος».

Για την ψυχοθεραπεία και την καραντίνα: «Στην ψυχοθεραπεία με οδήγησε μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση στα 21. Ήμουν στα πατώματα. Πέρασα πολύ μεγάλο ζόρι. Τρελάθηκα όταν άκουσα ότι θα κλειστούμε στα σπίτια μας. Εκεί έπαθα κρίση πανικού. Το χειρότερο με εμένα ήταν ότι δεν με πίστευε κανένας. Έπρεπε να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά. Επειδή με έχουν συνηθίσει να είμαι πάντα χαρούμενη, να είμαι πάντα στήριγμα για τους άλλους κανείς δεν με πίστευε. Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου κόστισε», δήλωσε μεταξύ άλλων.


Πηγή