Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Άμπερ Χερντ: Το «τρίο» με Cara Delevingne κι Elon Musk και η απάντηση του mr. Tesla στον Τζόνι Ντεπ

Νέα καταγγελία για τον Τζόνι Ντεπ και τη σχέση του με την Άμπερ Χερντ

Λίγες ημέρες μετά την διαδικτυακή καμπάνια που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια υπογραφές κι έχει ως αίτημα την απομάκρυνση της Άμπερ Χερντ από την ταινία Aquaman 2, έρχεται ένα νέο δημοσίευμα να «ρίξει» εκ νέου λάδι στη φωτιά στη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ. Ο επεισοδιακός τους χωρισμός φαίνεται πως έχει πολλά επεισόδια ακόμη και κάθε λίγο και λιγάκι, βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις, οι περισσότερες εις βάρος του διάσημου ηθοποιού.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Ντεπ ζήτησε από την αδελφή του και συμπαραγωγό στην ταινία της Warner Bros, Aquaman την αντικατάσταση της Χερντ. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της δίκης εναντίον της The Sun, παραδέχτηκε ότι το είχε ζητήσει.

Η πρώτη ταινία Aquaman βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2018, ενώ τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει λίγο μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του πρώην ζευγαριού.

Μόλις, δε, έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει και Aquaman 2 (με πρωταγωνιστή και πάλι τον Τζέισον Μομόα) και η Χερντ θα πρωταγωνιστεί και σε αυτήν, οι φαν του Ντεπ ξεκίνησαν μία διαδικτυακή καμπάνια, όπου απαιτούν από την WB την απομάκρυνσή της από την ταινία. Μέχρι στιγμής, οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 1,6 εκατ. υπογραφές ενώ στόχος τους είναι να φτάσουν τα 3 εκατ. Όπως υποστηρίζουν οι φαν του διάσημου ηθοποιού, η πρώην σύζυγός του είναι υπαίτια για την κατρακύλα της καριέρας του και όσα του συμβαίνουν μετά τον χωρισμό τους.


Πηγή