Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Νέο μέλος στην οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν

Ένα νέο μέλος καλωσόρισαν στην οικογένειά τους έχουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι. Η Μέγκαν και ο Χάρι υιοθέτησαν έναν σκύλο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι ράτσας λαμπραντόρ.

Είναι γνωστή η αγάπη της πρώην ηθοποιού για τα ζώα και όπως έγινε γνωστό η Μέγκαν μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παντρευτεί τον Χάρι, έφερε μαζί της μόνο ένα από τα δύο σκυλιά της.

Ο Γκάι, κατάφερε να κάνει το ταξίδι, ενώ ο Μπόγκαρντ, θεωρήθηκε πολύ μεγάλος, σε ηλικία, για να ταξιδέψει. Ο Μπόγκαρντ ζει με φίλους στον Καναδά, ενώ ο Γκάι έχει ήδη προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι και απολαμβάνει τις βασιλικές ανέσεις. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Γκάι ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με την βασίλισσα Ελισάβετ στο βασιλικό γάμο του ζευγαριού.

Επικαλούμενη μια βασιλική πηγή, η Daily Mail αναφέρει, πως ο νέος σκύλος της Μέγκαν και του Χάρι «έχει ήδη προσαρμοστεί στο σπίτι τους».

Η πηγή αποκαλύπτει επίσης, ότι ο σκύλος θα «περνά το χρόνο του μεταξύ του παλατιού και του εξοχικού σπιτιού της οικογένειας στο Κότσγουολντς», κάτι που σημαίνει ότι θα ταξιδεύει συχνά με τα αφεντικά του.

localStorage.clear();


Πηγή