Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

On the beauty desk: Πράγματα που θα βρεις αυτή τη στιγμή στο γραφείο της ομορφιάς

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν γύρισες σήμερα στο γραφείο OMG! Σε καταλαβαίνουμε. Αν έχεις γυρίσει καιρό… σε νιώθουμε. Οι Δευτέρες είναι από μόνες τους μελαγχολικές, πόσο μάλλον όταν είναι η πρώτη μέρα στο γραφείο μετά τις διακοπές. Είπαμε λοιπόν να μαζέψουμε τα πιο sunny, χαρούμενα προϊόντα περιποίησης που βρήκαμε στα ντουλάπια της ομορφιάς για να ξεκινήσουμε την εβδομάδα λίγο πιο χαρούμενα. Όχι, ο ανανάς δεν είναι μόνιμα στο γραφείο αλλά ήρθε για τις ανάγκες της φωτογράφισης…

#1 Scrub σώματος. Biotherm, Bath Therapy Delighting Scrub. Είναι ευωδιαστό, απαλό και ό, τι πρέπει για να ξεκινάς κάθε εργάσιμη μέρα της εβδομάδας. Plus, θα σε βοηθήσει να έχεις απαλή επιδερμίδα όλο το χειμώνα που έρχεται.

#2 Κρέμα ημέρας. Kiehl’s, Pure Vitality Skin Renewing Cream. Αν το δέρμα σου είναι αφυδατωμένο και ξηρό μετά τις διακοπές, αυτή η κρέμα θα σε βοηθήσει να το συνεφέρεις.

#3 Κρέμα ημέρας. Skinfood, Yuja Water Cream. Αν γύρισες με πανάδες αλλά ΚΑΙ αφυδατωμένη επιδερμίδα μην αναζητήσεις άλλη κρέμα…

#4 Πολυχρηστικό balm και lip balm. Lanolips 101 Ointment και Lip Treatment. Το μεν είναι ένα balm για όλα τα ξηρά σημεία (αγκώνες, φτέρνες, παρανυχίδες) και το δε είναι το πιο ενυδατικό balm χειλιών με γεύση και άρωμα λεμόνι. Και τα δύο απαραίτητα.

#5 Μάσκα για τη μύτη. Sephora, Pineapple Nose Mask. Τη φοράς και λες αντίο στα μαύρα στίγματα από τη μύτη και ναι, μυρίζει ανανά!

#6 Άρωμα. The Library of Fragrance, Fresh Coconut. Μυρίζει φρεσκοκομμένες καρύδες και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις διακοπές επάνω σου για λίγο ακόμα!

Διάβασε ακόμα:

3 τρόποι για να πετύχεις τις μπούκλες που θες

10 patches ματιών για αύριο το πρωί

Τα #DragonfruitNails είναι πιο δημοφιλή από ότι νόμιζες


Πηγή