Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το kiki challenge της Κατερίνας Στικούδη με το νυφικό

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το περασμένο Σάββατο η Κατερίνα Στικούδη. Το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της και μουσικό παραγωγό, Βαγγέλη Σερίφη (γνωστός και ως dj Rico).

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, το χωριό του γαμπρού, σε κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, η σέξι τραγουδίστρια την ημέρα του γάμου της έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα επέλεγε ένα extreme νυφικό, που θα ταιριάζει με την όλη φιλοσοφία της επί σκηνής, εκείνη έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Και η Στικούδη νύφη δεν είχε καμία σχέση με τη Στικούδη ράπερ.

Με ένα λιτό νυφικό και τα μαλλιά της απλά χτενισμένα, η τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο ήταν η πιο γλυκιά (και συντηρητική) νύφη. Αλλά την… extreme πινελιά την έδωσε στο γάμο της, χορεύοντας με το νυφικό της τη νέα μανία, που έρχεται από την Αμερική, το Kiki challenge.

Η νέα τρέλα, είναι επικίνδυνη και θέλει να χορεύεις ενώ το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει. Έτσι, η Στικούδη, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του Drake.

#shiggychallenge #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #drakechallenge @champagnepapi #Morfati #dont_try_this_at_home #bride #afterparty #kikichallenge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις 25 Αύγ, 2018 στις 9:27 πμ PDT

localStorage.clear();


Πηγή