Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ξέσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα για το GNTM: «Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά -Ήμαρτον!» [βίντεο]

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η πρεμιέρα που έκανε το βράδυ της Δευτέρας (19/9) ο πέμπτος κύκλος του GNTM.

Φέτος, το reality μόδας είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια. Στο GNTM 5 μπορούν να λάβουν κοπέλες από 18 έως 88 ετών, που έχουν ως όνειρο μια καριέρα στον χώρο της μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πρώτο επεισόδιο αρκετά κορίτσια στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές (Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή και Γιώργο Καράβα) και προσπάθησαν να τους εντυπωσιάσουν, με στόχο να περάσουν στην επόμενη φάση. Άλλες τα κατάφεραν και άλλες όχι. Ωστόσο, οι αποφάσεις των «4» φαίνεται πως δεν άρεσαν σε αρκετό κόσμο της τηλεόρασης, αλλά και στο κοινό.

Μια από τις τηλεοπτικές προσωπικότητες που αντέδρασαν έντονα με την κριτική επιτροπή, για τον τρόπο με το οποίο αντιμετωπίστηκε μια 21χρονη κοπέλα, ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μαγγίρα για GNTM: «Είχατε δει εσείς ποτέ τα top models να έχουν ξυρίσει τα μαλλιά τους;»

Η 21χρονη Εύα από την Κύπρο εμφανίστηκε με το φουντωτό μαλλί της. Ωστόσο, η δήλωση που έκανε ότι δεν θα ξύριζε ποτέ την κόμη της ακόμα και για συμβόλαιο με πολλά χρήματα, της «έκοψε» την πορεία στο reality.

«Θα συμφωνήσω με την Σοφία Χατζηπαντελή. Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά. Όταν η κοπέλα αυτή θα φτάσει στο σημείο να δεχτεί μια πρόταση από μια τεράστια εταιρεία, όπου θα της ζητούν να ξυρίσει το κεφάλι της, με μεγάλη αμοιβή, ας το σκεφτεί μόνη της. Το μόνο που έχει να χάσει, είναι απλά τη δουλειά. Μην τρελαινόμαστε. Το κορίτσι αυτό, όλο της τo attitude ξεκινά από το μαλλί της. Γιατί πρέπει να το ξυρίσει; Θα χάσει απλά τη δουλειά. Μπορεί να το βάψει, μπορεί να το κουρέψει, αλλά το ξεκινάμε πριν το δούμε το κορίτσι» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίζοντας το σχόλιό της, επισήμανε: «Είχατε δει εσείς ποτέ τα top models να έχουν ξυρίσει τα μαλλιά τους; Ας μείνουμε στο κομμάτι ότι είναι reality. Είναι σαν να της κλείνουν την πόρτα στο modeling, επειδή δεν ξυρίζει τα μαλλιά της, ενώ μπορεί και να μην της ζητηθεί ποτέ. Δεν θα την πετάξει κανένα πρακτορείο γι’ αυτόν τον λόγο. Είμαι έξαλλη».


Πηγή