Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Οι βόλτες της Κέιτλιν Τζένερ των Καρντάσιαν στην Αθήνα με τη σύντροφό της

Οι βόλτες της Κέιτλιν Τζένερ των Καρντάσιαν στην Αθήνα με τη σύντροφό της

Στην Αθήνα βρέθηκε για λίγες ώρες η Κέιτλιν Τζένερ, της οικογένειας των Καρντάσιαν. Η διάσημη ριάλιτι σταρ ήρθε στην χώρα μας για τις ανάγκες τηλεοπτικού show, όπου θα είναι καλεσμένη. Μαζί της ήταν και η 22χρονη σύντροφός της κι επίσης τρανσέξουαλ, Σοφία Χάτσινς.

Οι δύο γυναίκες τον ελεύθερο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους απόλαυσαν τις βόλτες στην Αθήνα, ενώ φρόντισαν να ανεβάσουν στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή τους στην Ακρόπολη και στο Καλλιμάρμαρο. Μάλιστα, σε σχόλιο της η νεαρή Σοφία Χάτσινς δεν έκρυψε τη λύπη της που το ταξίδι στην Ελλάδα ήταν μόνο για 24 ώρες.

Ποια είναι η Κέιτλιν Τζένερ

Η Κέιτλιν Τζένερ γεννήθηκε ως Μπρους το 1949. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο. Το 1972 παντρεύτηκε την Κρίστι Κροουνόβερ, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Μπερτ και την Κέισι. Λίγους μήνες μετά το πρώτο του διαζύγιο, το 1981 παντρεύτηκε την ηθοποιό Λίντα Τόμσον με την οποία απέκτησαν δύο γιους, τον Μπράντον και τον Μπρόντι.

Το 1991 παντρεύτηκε την Κρις Τζένερ με την οποία απέκτησαν δύο κόρες, την Κένταλ και την Κάιλι. Λίγα χρόνια αργότερα, σύσσωμη η οικογένεια (μαζί και οι τρεις κόρες και ο γιος της Τζένερ από τον προηγούμενο γάμο της με τον μεγαλοδικηγόρο Ρόμπερτ Καρντάσιαν) πρωταγωνίστησε στο ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians», που τους απέφερε δόξα, χρήμα και φήμη.

Ωστόσο, ο Μπρους και η Κρις Τζένερ τον Οκτώβριο του 2013 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται τον Μάρτιο του 2015.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Athens was great! So sad it was only for 24 hours…we will be back ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) στις

Έναν μήνα μετά, ο Μπους ανακοινώνει την πρόθεση του να προχωρήσει σε εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου. Τον Ιούλιο του 2015 ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair ως Κέιτλιν Τζένερ και μιλά για  τη νέα της ζωή ως γυναίκα σε μία εξομολογητική συνέντευξη.  Η Κέιτλιν Τζένερ αναλαμβάνει ακτιβιστική δράση, ενώ πρωταγωνιστεί στο δικό της ριάλιτι το «I Am Cait».

Οι σχέσεις της με την οικογένεια Καρντάσιαν και δη με την πρώην σύζυγο, αλλά και τις θετές κόρες της Κιμ, Κόρντεϊ και Κλόε διαταράζονται και η Κέιτλιν «εξοστρακίζεται» από την οικογένεια. Ειδικά, μετά την έκδοση της αυτοβιογραφίας της, «Τα μυστικά της ζωής μου». Με τις βιολογικές κόρες της δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αφού από την αρχή στάθηκαν δίπλα της, στηρίζοντας την απόφασή της.

Τα τελευταία χρόνια η Κέιτλιν Τζένερ βρίσκεται σε σχέση με την Σοφία Χάτσκινς, η οποία είναι 22 ετών και η ίδια τρανστζέντερ. Αν και τις χωρίζουν πολλά χρόνια, η διαφορά ηλικίας δεν στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους, με την Τζένερ να την χαρακτηρίζει «το άλλο της μισό».




Πηγή