Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μελισσανίδης για Θανάση Γιαννακόπουλο: Αντίο καλέ μου φίλε

Μελισσανίδης για Θανάση Γιαννακόπουλο: Αντίο καλέ μου φίλε

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που τύγχανε καθολικής αποδοχής σε όλον τον χώρο του αθλητισμού, έχοντας φίλους και ανθρώπους που τον σέβονταν και στους παραδοσιακούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον χώρο του αθλητισμού. Ενδεικτική είναι η γραπτή δήλωση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δ. Μελισσανίδης αναφέρει: «Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικειους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω της οποίας τονίζει: «Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».


Πηγή