Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

«Οι πιο κοντινοί άνθρωποι που εμπιστεύεται η Αθηνά είναι οι δικηγόροι της»

Ο Αλέξης Μανθεάκης ο άνθρωπος που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια Ωνάση και γνωρίζει καλά την Αθηνά είναι ο άνθρωπος που έφερε στο φως απίστευτα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8,5 χρόνια από τα 11 που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά, με μια συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Ο κ. Μανθεάκης παρουσίασε τον περιβόητο «κόκκινο φάκελο» στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή του πρώην ζευγαριού.

«Ένα μήνα μετά τον γάμο, ο Ντόντα άρχισε τη σχέση με αυτή την κοπέλα, παράλληλη σχέση για 8,5 χρόνια και η Αθηνά δεν ήξερε τίποτα. Είχαν ψευδώνυμα: ο Αλβάρο ήταν ο Ρομέο και η κοπέλα η πριγκίπισσα Σαρλότ. Ο Ντόντα εμφανιζόταν με περούκα και της έλεγε ότι ήταν Αργεντίνος. Μια μέρα τον είδε σε αγώνες στην τηλεόραση κι έτσι έμαθε ποιος πραγματικά είναι» είπε.

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Η Αθηνά ήταν πολύ ταραγμένη όταν την είδα πέρυσι και της είπα για τον φάκελο. Από τότε που είναι μικρή της ζητάει ο κόσμος λεφτά. Βλέπουμε μια Αθηνά σήμερα που δεν μοιάζει με τη Χριστίνα που μοίραζε δώρα, βοηθούσε τους συνεργάτες της… Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη σε οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση από κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ακόμα και για μια αρρώστια να πάει κάποιος, δεν θα ανταποκριθεί».

Μάλιστα τόνισε ότι: «Οι πιο κοντινοί της άνθρωποι που εμπιστεύεται είναι οι δικηγόροι της που διαχειρίζονται την περιουσία της. Δεν έχει φίλες».

Είπε πως: «Η Αθηνά λάτρεψε τον Ντόντα και τα πρώτα χρόνια έτρεχε σαν σκυλάκι πίσω του. Τον έβλεπε σαν θεό. Του έδωσε τα πάντα, ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της γι’ αυτό».

localStorage.clear();


Πηγή