Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Οι πρώτες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Λέονορ με στολή -Άρχισε την εκπαίδευση στη Στρατιωτική Ακαδημία

Η πριγκίπισσα Λέονορ της Ισπανίας απεικονίζεται για πρώτη φορά με στρατιωτική σχολή, καθώς ξεκινάει τρία χρόνια εκπαίδευσης.

Η 17χρονη διάδοχος του ισπανικού θρόνου αναμένεται να ακολουθήσει την πορεία του πατέρα της, βασιλιά Φελίπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με στρατιωτική στολή η πριγκίπισσα Λέονορ

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι, η πριγκίπισσα Λέονορ, την οποία είχε αποχαιρετήσει νωρίτερα η οικογένειά της, με τη βασίλισσα Λετίθια μάλιστα να συγκινείται, απεικονίζεται στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα την πρώτη ημέρα των σπουδών της, ντυμένη με στρατιωτική στολή και συγκεντρωμένη στα μαθήματά της.

Όπως μπορεί να δει κανείς, η πριγκίπισσα έχει φωτογραφηθεί να κρατάει σημειώσεις, να συμμετέχει σε ασκήσεις και να χαιρετάει τους αξιωματικούς.

Νωρίτερα, κατά την προσέλευσή της στη Στρατιωτική Ακαδημία, η έφηβη έδειχνε χαλαρή και χαμογελαστή μαζί με τον πατέρα της, βασιλιά Φελίπε, ο οποίος φορούσε στρατιωτική στολή για την περίσταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για την παραμονή της στη Στρατιωτική Ακαδημία, η πριγκίπισσα Λέονορ, σύμφωνα με το heraldo.es, θα μένει σε θάλαμο με άλλους 12 μαθητές και θα κουρευτεί, ενώ θα της δοθεί βασικός στρατιωτικός εξοπλισμός πριν από την πρώτη εκπαίδευση. Θα δικαιούται μισθό 417 ευρώ, αν και το παλάτι έχει πει ότι θα παραιτηθεί από αυτόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή