Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Βόλος-Λαμία 2-2: Χορταστική πρεμιέρα στη Super League, ο Άλχο από τα 30 μέτρα γλίτωσε τους Θεσσαλούς στο 91′

Βόλος και Λαμία έμειναν στο 2-2 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και πήραν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα της νέας σεζόν της Super League.

Ο Καρλίτος σκόραρε για τους φιλοξενούμενους με πέναλτι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Σιέλης ισοφάρισε στο 59′.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, αφού μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Σλίβκα έδωσε ξανά προβάδισμα στη Λαμία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άλχο στο 91′ με φανταστικό γκολ έφερε το ματς στα ίσια και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Βόλο.

Πώς εξελίχθηκε το θρίλερ στην πρεμιέρα της Super League μεταξύ Βόλου και Λαμίας

Ανώτερη του Βόλου παρουσιάστηκε στο πρώτο μέρος η Λαμία, δημιούργησε περισσότερες φάσεις, είχε δοκάρι με τον Τσιλούλη, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 9ο λεπτό, με τον Ρουμπέν Μαρτίνεθ να πιάνει την κεφαλιά και τον Σιαμπάνη εντυπωσιακά να απομακρύνει την μπάλα και να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

Ο Μαρτίνεθ είχε στείλει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σιαμπάνη την μπάλα και στο 4ο λεπτό. Στο 25ο λεπτό, ο Καρλίτος βγήκε τετ-α-τετ αλλά πλάγια, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να σταματά την προσπάθεια του Ισπανού επιθετικού να τον πλασάρει. Η γηπεδούχος ομάδα ισορρόπησε και στο 37ο λεπτό ο Κόμπα μέσα στην περιοχή βρέθηκε σε θέση για σουτ, το επιχείρησε, αλλά ο Νάγκι με ωραία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Η Λαμία κέρδισε πέναλτι στο 52ο λεπτό, όταν ο Τσιλούλης δέχτηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή (με επιβεβαίωση από VAR). Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρλίτος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 55ο λεπτό. Όμως, 3 λεπτά αργότερα (58′), η ομάδα της Μαγνησίας ισοφάρισε με κόρνερ από τα δεξιά με τον Σιέλη στο δεύτερο δοκάρι για το 1-1 με κεφαλιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 60ό λεπτό ο Σλίβκα πέτυχε το νικητήριο γκολ για τη Λαμία. Ο Καρλίτος έκανε ωραία κίνηση και σέντρα μέσα στην περιοχή, στο ύψος του πέναλτι με τον Σλίβκα να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Όμως, οι γηπεδούχοι στο 90+1′ με τρομερό σουτ από μακριά του Άλχο ο οποίος νίκησε τον Νάγκι έκαναν το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Βόλος – Λαμία 2-2

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (51′ Κίτσος), Τσοκάνης (63′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (74′ Μωραϊτης), Τρουιγέ (52′ Τάχατος), Κομπά, Ντέλετις, Μραζ

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Ναγκι, Νταβίντ Σιμόν, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς, Σαραμαντάς, Σλίβκα, Νούνιες (84′ Τζανδάρης), Μαρτίνεθ (66′ Λακε), Στάνκο, Τσιλούλης (84′ Τόσιτς), Καρλίτος (75′ Ακούνια)

Δείτε τα γκολ από το Βόλος-Λαμία:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή