Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ορφέας Αυγουστίδης: Μου έχει τύχει να είμαστε 3 άτομα θίασος και να παίζουμε για 4 άτομα

Στιγμές που έχει ζήσει στο θέατρο μοιράστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο ηθοποιός, που κλείνει φέτος 20 χρόνιας πορείας στον χώρο της υποκριτικής, θυμήθηκε την εποχή που έπαιζε για τέσσερα άτομα, αλλά και όταν δεν πληρώνοντας λόγω capital controls.

«Όταν ξεκίνησα να παίζω στο θέατρο την εποχή της κρίσης, θυμάμαι τα εισιτήρια στα απλά 300άρια θέατρα να είναι 5-6 ευρώ επάνω από τις τιμές που είναι τώρα, 20 χρόνια μετά. Αυτές οι τιμές των εισιτηρίων δεν γύρισαν ποτέ πίσω», δήλωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχει τύχει να είμαι σε παραστάσεις που ήταν γεμάτες, «έσκιζαν», είχαμε capital controls και δεν πληρωνόμασταν. Δεν είχαμε καν λεφτά να φτάσουμε στο θέατρο. Τα έχουμε ζήσει όλα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Μου έχει τύχει να είμαστε 3 άτομα θίασος και να παίζουμε για 4 άτομα», θυμήθηκε.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η μαμά μου με λέει ξινό

Ερωτηθείς για τη συνεργασία του με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, ο ηθοποιός είπε: «Το να παίζω με τη μαμά μου είναι απολαυστικό, δεν είναι πλέον αμήχανο. Φυσικά και υπάρχουν διαφωνίες και μπαίνουν όρια λόγω της κούρασης. Είναι ο ένας να σεβαστεί τον άλλον. Η μαμά μου με λέει ξινό. Βέβαια, είναι η μόνη που το λέει», απαντά ο Ορφέας Αυγουστίδης σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

«Όταν έφυγε στην Αμερική και μεσολάβησαν και οι καραντίνες, κάναμε να βρεθούμε έναν με ενάμιση χρόνο με τη μητέρα μου», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Ορφέας Αυγουστίδης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή