Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ουγγαρέζος: Δεν έχω ξεπεράσει τον χαμό των γονιών μου -Είμαι δυόμισι χρόνια μόνος μου» [βίντεο]

Στις δύσκολες στιγμές που ζει τα τελευταία δυόμισι χρόνια, διάστημα στο οποίο έχει χάσει τους δύο γονείς του, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Με συνέντευξή του στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- για το γεγονός που δεν έχει ακόμα ξεπεράσει, καθώς και στην Ελένη Μενεγάκη, τους Φαίη Σκορδά – Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στο Survivor.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο σκύλος μου ο Κούπερ από τριών μηνών είναι συνέχεια μαζί μου. Κάποιες φορές τον κοιτάζω και αναρωτιέμαι αν πάθει κάτι, τι θα κάνω; Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την απώλεια των γονιών μου, δεν το έχω ξεπεράσει. Έχουν περάσει τρία χρόνια από την απώλεια του πατέρα μου και δύο από τη μητέρα μου και μου σκάει και φρικάρω. Μου σκάνε αναμνήσεις, οι τελευταίες τους στιγμές και ζορίζομαι. Μου λείπει πολύ και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου», είπε συγκινημένος ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια επισήμανε: «Ο Σταμάτης (Ντιν Νταν Ντον) με έφερε σε δύσκολη θέση, όταν είπε για την αποχή μου από το σεξ. Ντράπηκα με τους τίτλους “έχει να κάνει σεξ δυόμιση χρόνια”. Είμαι δυόμισι χρόνια μόνος μου, αλλά τώρα έχω ανάγκη έναν άνθρωπο δίπλα μου. Στις σχέσεις μου έχω παραδεχτεί όσα λάθη έκανα».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε επίσης και για την Ελένη Μενεγάκη, για την οποία είπε ότι «είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά. Όταν ενόχλησα με αυτά που είπα, βγήκα και ζήτησα συγγνώμη».

«Ο Γιώργος (Λιάγκας) με τη Φαίη (Σκορδά) έχουν ανέβει στα νούμερα. Εκτιμώ πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τα έχει όλα. Στάσιμος επαγγελματικά έμεινα πολλά χρόνια. Παρακαλώ τον Θεό να μη χρειαστεί να πάω στο Survivor», είπε στη συνέχεια, για να ξεκαθαρίσει πως «δεν το θεωρώ αναξιοπρεπές να πας στο Survivor».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή