Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Εύβοια: Ο άνδρας που κυκλοφορούσε με τσεκούρι στη Νέα Αρτάκη, τώρα κάνει το ίδιο και στην Ερέτρια [βίντεο]

Στην Ερέτρια Ευβοίας βρίσκεται πλέον ο άνδρας που τις προηγούμενες ώρες κυκλοφορούσε με τσεκούρι στους δρόμους της Νέας Αρτάκης.

Όπως και στην άλλη περιοχή της Εύβοιας, έτσι και σε αυτήν -και σύμφωνα με όσα αναφέρει η eviathema.gr- το ίδιο πρόσωπο σκορπά τον τρόμο, καθώς κρατά τσεκούρι στον ώμο του.

Ο εν λόγω άνδρας εθεάθη την Παρασκευή να περιφέρεται στη Νέα Αρτάκη, φορώντας κουκούλα και κρατώντας το αιχμηρό αντικείμενο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί κάτοικοι να τρομοκρατηθούν και να καλέσουν την Αστυνομία.

Ο ίδιος άνδρας, όπως προκύπτει τελικά από μαρτυρίες, εθεάθη από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (6/2) στην περιοχή της Ερέτριας, όπου πάλι περιφερόταν με το τσεκούρι στον ώμο, κάτι που τρόμαξε τους περαστικούς.

Βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε κάτοικος της Ερέτριας, δείχνει τον άνδρα το μεσημέρι της Κυριακής να κάνει… ασκήσεις πολεμικών τεχνών σε σημείο της παραλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το eviathema.gr, αργότερα το απόγευμα, ο άνδρας -αφού πέταξε το αντικείμενο που κρατούσε- συνέχισε την περιφορά του στους δρόμους της πόλης. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν αστυνομικοί του Α.Τ. Ερέτριας τον πλησίασαν και του ζήτησαν να μπει μέσα στο περιπολικό, εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας «φοβάμαι», με τους αστυνομικούς να αποχωρούν.


Πηγή