Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο γιος του Τζον Μπον Τζόβι είναι φτυστός ο διάσημος πατέρας του και καλλονός [εικόνες]

Ο γιος του Jon Bon Jovi άφησε άφωνους τους θαυμαστές με την εμφάνισή του στο εξώφυλλο του περιοδικού «Man About Town» καθώς μοιάζει εκπληκτικά με τον πατέρα του.

Το μοντέλο Τζέικ Μπον Τζόβι που πρόσφατα υπέγραψε με το πρακτορείο IMG, ανέδειξε τη μυώδη σωματική του διάπλαση στη φωτογράφηση, ποζάροντας σαν να κάνει push ups.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διάσημος τραγουδιστής Τζον Μπον Τζόβι στα νιάτα του
Ο διάσημος τραγουδιστής Τζον Μπον Τζόβι στα νιάτα του

Δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τη μουσική όπως ο πατέρας του Τζον Μπον Τζόβι

Όσο για την καριέρα του, ο Τζέικ, ο οποίος πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί με την σύντροφό του Millie Bobby Brown, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του, δεν έχει μουσικές φιλοδοξίες όπως ο διάσημος πατέρας του. «Αυτό που μοιράζομαι με τον πατέρα μου είναι η αγάπη μας για τον κινηματογράφο» είπε αποκαλύπτοντας πως μετακόμισε στο Λονδίνο από τη Νέα Υόρκη, σε μια προσπάθεια να βρει δουλειά ως ηθοποιός.

Τους γυμνασμένους του κοιλιακούς έδειξε στη φωτογράφηση για το περιοδικό «Man About Town»
Τους γυμνασμένους του κοιλιακούς έδειξε στη φωτογράφηση για το περιοδικό «Man About Town»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιστρέφοντας στη φωτογράφηση, ο γιος του Τζον Μπον Τζόβι πόζαρε για τον φακό με διάφορα λουκ από σχεδιαστές όπως οι Dsquared2 και Adidas.
Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Τζέικ και η Millie δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Πρόσφατα εθεάθησαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA, όπου εμφανίστηκαν ντυμένοι στην πένα, με την ηθοποιό να φορά ένα μακρύ βελούδινο φόρεμα με δαντέλα και το Τζέικ Μπον Τζόβι με σμόκιν.

Υπενθυμίζεται πως ο διάσημος ηθοποιός Τζον Μπον Τζόβι έχει αποκτήσει 4 παιδιά με την σύζυγό του Ντοροτέα Χάρλεϊ: Τον Τζέικ, την 28χρονη Στέφανι, τον 25χρονο Τζέσε και τον 16χρονο Ρομέο.


Πηγή