Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ο εκατομμυριούχος Salt Bae επισκέφθηκε τους γονείς του μετά από δύο χρόνια -Γιατί τον έκραξαν [βίντεο] | ΖΩΗ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τελευταία ανάρτηση του εκατομμυριούχου εστιάτορα πίσω από την αλυσίδα εστιατορίων Nusr Et, Salt Bae, που τον δείχνει να επισκέπτεται τη μητέρα του μετά από δύο χρόνια.

Ο τουρκικής καταγωγής Νουσρέτ Γκοκτσέ, πιο γνωστός ως Salt Bae, έγινε διάσημος πριν από μερικά χρόνια, όταν ένα βίντεο που τον δείχνει να καρυκεύει τη μπριζόλα με έναν πολύ περίεργο τρόπο, έγινε viral, και τώρα η περιουσία του εκτιμάται σε πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, έχει πλέον περισσότερα από 15 εστιατόρια σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπάι, του Μαϊάμι και του Λονδίνου, με διασημότητες όπως ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αλλά και ο Νικολά Μαδούρο να έχουν περάσει από εκεί. Βέβαια, τα πιάτα του δεν είναι οικονομικά, με μια μπριζόλα καλυμμένη με φύλλο χρυσού στο εστιατόριό του στο Λονδίνο να κοστίζει πάνω από 1.400 λίρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Salt Bae: Η στιγμή που ξαναβλέπει την μητέρα του, μετά από δυο χρόνια

Υστερα από δυο χρόνια, ο Salt Bae ξανασυνάντησει την μητέρα του. Δείτε την επανένωσή τους:

Παρ’ όλα αυτά, το βίντεο που μοιράστηκε από την επανένωσή του με την οικογένειά του, φαίνεται να αγκαλιάζει τη μητέρα του, πριν το ζευγάρι καθίσει στον καναπέ για να ζεστή κουβέντα, φαινόταν να δείχνει το σπίτι των γονιών του, ένα σπίτι απλό, σεμνό και ταπεινό. Ο Salt Bae μοιράστηκε το βίντεο στο Instagram γράφοντας απλώς τη λεζάντα: «Είδα τη μητέρα μου μετά από δύο χρόνια».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόλις 15 ώρες και χιλιάδες σχόλια, τόσο θετικά όσο και αρνητικά, με τους περισσότερους να λένε πως θα έπρεπε να δώσει ένα μέρος από τα εκατομμύριά του για ένα νέο σπίτι για τη μητέρα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εκατομμυριούχος Τούρκος εστιάτορας
Ο εκατομμυριούχος Τούρκος εστιάτορας Salt Bae

Τα «άκουσε» για το ταπεινό σπίτι των γονιών του – Παρ’ τους ένα καινούριο, τόσα λεφτά έχεις»

Κάποιος έγραψε: «Έχεις τόσα λεφτά, πώς γίνεται η μητέρα σου να μην μένει σε έπαυλη;» με έναν άλλο να προσθέτει: «Μετά από 2 χρόνια; Γιατί;;;; Και γιατί δεν αγοράζεις ένα καλύτερο σπίτι για τους γονείς σου. Είσαι πλούσιος τώρα».

Ένας ακόμη έγραψε: «Αγόρασε στη μαμά σου ένα νέο σπίτι. Τι ντροπή! Κάνε κάτι γι’ αυτήν. Κρίμα να βλέπει τον γιο της που έχει τόσα λεφτά, να μην την επισκέπτεται και να την αφήνει να μένει σε ένα σπίτι σαν αυτό».

Δεν έβγαλε ούτε τα γυαλιά ηλίου του

Βέβαια, αυτά δεν ήταν τα μόνα αρνητικά σχόλια για τον Salt Bae, με τους χρήστες του Instagram να τον κατακεραυνώνουν για τις στιλιστικές του επιλογές, επικρίνοντάς τον που δεν έβγαλε καν τα γυαλιά ηλίου του για την επίσκεψη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιος έγραψε: «Βγάλε τα γυαλιά σου. Είναι η μάνα σου» με ένα άλλο επιθετικό σχόλιο να αναφέρει: «Βγάλε τα γυαλιά σου μπροστά στη μητέρα σου» ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Τι στο διάολο. Βγάλε τα γυαλιά σου. Κούμπωσε το πουκάμισο. Έχεις τόσα πολλά λεφτά. Θα έπρεπε να επισκέπτεσαι τη μητέρα σου κάθε μήνα. Ντροπή».

Ωστόσο, υπήρχαν και θετικά σχόλια, με κάποιους να υπερασπίζονται το διάσημο σεφ και άλλοι να επαινούν τον στενό δεσμό που φαίνεται να έχει με την μητέρα του. Ένας θαυμαστής έγραψε: «Ίσως είναι ευτυχισμένη σε αυτό το σπίτι. Μην βιάζεστε να κρίνεται» και ένας ακόμη πρόσθεσε: «Πανέμορφο. Αληθινή αγάπη ανάμεσα σε μητέρα και γιο».


Πηγή