Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Ο Κωνσταντίνος Κουφός έπεσε θύμα χάκερ

Ο Κωνσταντίνος Κουφός έπεσε θύμα χάκερ

Όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι της showbiz γίνονται στόχοι επιτήδειων οι οποίοι χακάρουν τα προφίλ τους στα social media ή χρησιμοποιούν τα ονόματα τους εν αγνοία τους προκειμένου να διαφημίσουν προϊόντα.

Μετά τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος ενημερώθηκε πως διαφημίζει προϊόντα για μαλλιά, ήρθε η σειρά του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Κουφού.

Ο τραγουδιστής έπεσε θύμα χάκερ όταν επιτήδειοι απέκτησαν πρόσβαση στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ο ίδιος το αντιλήφθηκε όταν θέλησε να κάνει ένα instastory και δεν μπορούσε να μπει στο προφίλ του.

Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Κουφός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την διαδικτυακή του περιπέτεια μέσω ενός βίντεο που «ανέβασε» και εξιστόρησε τον τρόπο με το οποίο ήρθε σε επαφή με τους υπεύθυνους του facebook.

Η πλατφόρμα του ζήτησε μία σειρά από έγγραφα για να μπορέσει να εξακριβώσει την ταυτότητά του και πως δεν πρόκειται για απατεώνα.

Τέλος καλό όλα καλά για τη διαδικτυακή του περιπέτεια ο οποίος έδωσε υπόσχεση στους θαυμαστές του να κάνει ξανά live εμφάνιση μέσω του facebook.


Πηγή