Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο Νίκος Καρβέλας για πρώτη φορά φωτογραφίζεται με τον μικρό του γιο, με την Ελενα Φερεντίνου [εικόνα]

Το περασμένο Απρίλιο ο Νίκος Καρβέλας έγινε για τρίτη φορά πατέρας. Συγκεκριμένα, η σύντροφος του μουσικοσυνθέτη, Έλενα Φερεντίνου, έφερε στον κόσμο ένα αγόρι και όπως είναι αναμενόμενο το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του Έλενα Φερεντίνου σπάνια δημοσιεύουν στιγμιτότυπα από την προσωπική τους ζωή. Η Έλενα Φερεντίνου μην μπορώντας να κρύψει την χαρά της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη φορά φωτογραφία με τον 8 μηνών γιο τους στην αγκαλιά του πατέρα του, Νίκου Καρβέλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης χτες είχε και την ονομαστική του γιορτή και όπως φαίνεται την πέρασε οικογενειακά στο σπίτι.

Στη φωτογραφία βλεπουμε τον Νίκο Καρβέλα να κάθεται στο πιάνο, έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο του, με την Έλενα Φερεντίνου να γράφει στη λεζάντα: «Love of my life – Οι αγάπες της ζωής μου».

Ο Νίκος Καρβέλας έχει ακόμη δύο παιδιά, τη Σοφία Καρβέλα, την κόρη του με την Αννα Βίσση, η οποία χαράσσει εδώ και χρόνια το δικό της δρόμο στη Νέα Υόρκη, όπου ζει με την οικογένειά της, τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Και, φυσικά, τον έφηβο πια Ανδρέα Καρβέλα, τον γιο του με την Αννίτα Πάνια, ο οποίος μάλιστα φαίνεται ότι έχει από μικρός το… μικρόβιο της μουσικής και περπατά ήδη σε μουσικά μονοπάτια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τον Νίκο Καρβέλα με τον γιο του:


Πηγή