Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο Νίκος Κούρκουλος με τη Μαριάννα Λάτση και τα παιδιά του στην Επίδαυρο -Με τον Αλκη και την Εριέττα [εικόνα]

Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας εμβληματικός ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και ο απόλυτος σταρ του ελληνικού κινηματογράφου στη χρυσή δεκαετία του ‘60, όταν μόνο το όνομα του αρκούσε για να έχει μια ταινία εισπρακτική επιτυχία.

Από το 1995 και ως το θάνατό του, το 2007, διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και ενέπνευσε χιλιάδες νέους ηθοποιούς με την πορεία του. Το 1966 παντρεύτηκε τη Μελίτα Κουτσογιάννη με κουμπάρο τον Νότη Περγιάλη. Η ιστορία θέλει το νεαρό και ωραίο κορίτσι να επισκέπτεται στο καμαρίνι τον γοητευτικό ζεν πρεμιέ, μετά από μια παράσταση. Εναν χρόνο μετά τον γάμο τους, το 1967 γεννήθηκε ο Αλκης που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και λίγο μετά η κόρη τους, στην οποία έδωσε το όνομα της γυναίκας του. Με την Μελίτα, σύντροφό του στη ζωή και στο θέατρο μοιράστηκαν είκοσι χρόνια κοινής πορείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι του 1986 ο Νίκος Κούκουλος γνώρισε και ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την Μαριάννα Λάτση στην Επίδαυρο. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, το 1993 την Εριέττα και το 1998 τον Φίλιππο. Παντρεύτηκαν το 2003 κα έμειναν ερωτευμένοι σαν την πρώτη φορά μέχρι τη στιγμή που τους χώρισε ο θάνατος στις 30 Ιανουαρίου του 2007, όταν ο Νίκος Κούρκουλος έχασε μετά από πέντε χρόνια την μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε τη φωτογραφία του Νίκου Κούρκουλου από την Επίδαυρο στο Bovary.gr


Πηγή