Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξενύχτησε για να φτιάξει στην κόρη του ένα κάστρο από Lego

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξενύχτησε για να φτιάξει στην κόρη του ένα κάστρο από Lego

Η κόρη του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Χάρπερ, είναι μανιακή θαυμάστρια του Χάρι Πότερ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο μπαμπάς της αποφάσισε να ξενυχτήσει για να της φτιάξει το Hogwarts Castle από τουβλάκια Lego.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Μπέκαμ ξεκίνησε τη συναρμολόγηση και η σύζυγός του ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram. «Τι καλός μπαμπάς. Η Χάρπερ έχει εμμονή με τον Χάρι Πότερ» έγραψε.

Στο βίντεο δεν εμφανίζεται καθόλου η Χάρπερ και αυτό κάνει τους περισσότερους να πιστεύουν ότι ο 44χρονος έφτιαχνε το κάστρο για τον ίδιο, θέλοντας να βγάλει στην επιφάνεια το μικρό αγόρι που κρύβει μέσα του.

Το εγχείρημα ήταν τόσο μεγάλο, που όταν μετά από 12 ώρες επέστρεψε σπίτι η Βικτόρια, τον βρήκε ακόμα στο τραπέζι να «χτίζει» το κάστρο.

«Είναι 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ακόμα χτίζει αυτό το LEGO!! ΟΛΗ μέρα έχτιζε!!» έγραψε, αστειευόμενη στο Instagram.

Κι όμως, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έμεινε ξάγρυπνος κι άλλο, χτίζοντας τη Σχολή των Μάγων. Κι η Βικτόρια συνέχισε το «ρεπορτάζ». Το πρωί της Κυριακής, έγραψε: «Είναι 10 παρά τέταρτο, ξενύχτησε πάνω σ’ αυτό το κάστρο έως τις 03:00».

Ο Μπέκαμ αποκάλυψε ότι του έμεναν ακόμα 10 σακουλάκια με κυβάκια να χρησιμοποιήσει και η 45χρονη σύζυγος έγραψε κάτω από καινούργιο βίντεο που ανήρτησε: «Μ’ αυτό ασχολείται πάλι… Αυτό το κάστρο κάνει μαντάρα, τώρα, τη ζωή μου».


Πηγή