Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο οίκος Christian Dior κάνει αγωγή στην πορνοστάρ Gigi Dior -«Είναι γελοίο, συνήθως δεν φοράω καθόλου ρούχα»

Νομικό μέτωπο με την πορνοστάρ Gigi Dior άνοιξε ο δημοφιλής γαλλικός οίκος μόδας Christian Dior.

Ο πανίσχυρος οίκος μόδας έκανε αγωγή και ζητά να ακυρωθεί η κατοχύρωση του ονόματος Gigi Dior για τη γνωστή πρωταγωνίστρια σε ταινίες ενηλίκων, καθώς υποστηρίζει ότι ο συσχετισμός βλάπτει τη φήμη της επιχείρησης.

Βεβαίως, η πορνοστάρ έχει άλλη άποψη…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό είναι γελοίο, το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με την υψηλή ραπτική και -το αστείο είναι ότι- αυτό που κάνω συνήθως προϋποθέτει ότι δεν φοράω καθόλου ρούχα» απάντησε η Gigi στο Page Six, σχολιάζοντας την αγωγή που της κατέθεσε ο οίκος Dior.

Πώς άρχισε η δικαστική διαμάχη μεταξύ Christian Dior και… Gigi Dior

Η 40χρονη ηθοποιός ερωτικών ταινιών υπέβαλε πέρυσι αίτηση για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος Gigi Dior. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 η κατοχύρωση εγκρίθηκε.

Το όνομα αυτό η ξανθιά πορνοστάρ το χρησιμοποιεί στην προσωπική της ιστοσελίδα, στον λογαριασμό της στο OnlyFans, στις δουλειές της με κάμερες και σε όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά, η Christian Dior Couture είχε άλλη γνώμη. Ο οίκος με έδρα το Παρίσι διαμαρτύρεται και εξηγεί γιατί αντιτίθεται στο εμπορικό σήμα της Gigi, συμπεριλαμβανομένων των εξής: «Προτεραιότητα και πιθανότητα σύγχυσης, αλλοίωση με θόλωση και αλλοίωση με αμαύρωση».

Η Gigi Dior έχει πρωταγωνιστήσει σε επτά ερωτικές ταινίες και έχει προταθεί για το βραβείο «Milf of the Year» από τα Cam Awards.

Η 40χρονη έχει προθεσμία μέχρι τις 17 Νοεμβρίου για να υποβάλει γραπτή απάντηση κατά της έφεσης του οίκου Christian Dior Couture. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να αναζητήσει άλλο ψευδώνυμο από αυτό με το οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία δύο χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, με τέσσερα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών, τονίζει πως αν αναγκαστεί να αλλάξει καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, είναι πιθανό να πληγεί επαγγελματικά. «Ίσως χρειαστεί να ξεκινήσω από το μηδέν και να ξανακάνω τα πάντα», όπως είπε.

«Έχω χιλιάδες μπλουζάκια και φωτογραφίες. Έχω στήσει ιστοσελίδες και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα, αν χάσω αυτό το όνομα. Είμαι απελπισμένη και αυτή η κατάσταση είναι γελοία», εξήγησε η Gigi.

«Κατέστησα εμπορικό σήμα το καλλιτεχνικό μου όνομα για λόγους ψυχαγωγίας και επιχειρηματικούς, έπρεπε να εμφανίσω αποδείξεις για ποιον λόγο χρησιμοποιούσα το όνομα, έτσι πραγματοποίησα εμφανίσεις στην exotica και μια ιστοσελίδα για επιβεβαίωση… Το αίτημά μου έγινε δεκτό», συμπλήρωσε.


Πηγή