Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά σε βραδινή έξοδο στον Πειραιά [εικόνες]

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του, Φώφης Γεννηματά, πραγματοποίησε ο Ανδρέας Τσούνης.

Ο γνωστός οδοντίατρος, πέντε μήνες μετά την απώλεια της συζύγου του, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του και βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά παρέα με τον Παύλο Χρηστίδη, τη Σάσα Σταμάτη και τον PR μάνατζερ Νεκτάριο Σκαμνάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Φώφη λείπει σε όλους, και στα παιδιά και σε όλους μας. Μου λείπει πάρα πολύ. Είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο Ανδρέας Τσούνης σε συνέντευξη του στη Σάσα Σταμάτη.

Ο οδοντίατρος είχε παντρευτεί με την Φώφη Γεννηματά το 2003 και μαζί είχαν αποκτήσει μια κόρη κι έναν γιο. Ο ίδιος στάθηκε βράχος στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή, σε αυτή τη μάχη που έδινε.

Θυμίζουμε πως η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών στις 25 Οκτωβρίου 2021. Ο θάνατός της βύθισε τον πολιτικό και όχι μόνο κόσμο της Ελλάδας στη θλίψη. Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έπειτα από 14 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Δείτε τις φωτογραφίες από την έξοδο του Ανδρέα Τσούνη:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή