Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Indian Wells: Έμαθαν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη -Πρεμιέρα στα διπλά

Τους αντιπάλους τους στους πρώτους αγώνες που θα δώσουν στο Indian Wells έμαθαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αρχίσει την πορεία του στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις της Καλιφόρνια κόντρα στον Τζακ Σοκ, ενώ η Μαρία Σάκκαρη για την ίδια φάση του θεσμού θα αναμετρηθεί με την Κατερίνα Σινιάκοβα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζακ Σοκ νίκησε με 2-0 σετ (6-1, 6-1) τον Αργεντινό Χουάν Μανουέλ Τσερούντολο και πέρασε στο δεύτερο γύρο του Indian Wells. Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Σοκ αναμένεται να διεξαχθεί αύριο, αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η σειρά των αγώνων.

Η Μαρία Σάκκαρη θα βρει στον δρόμο της την Κατερίνα Σινιάκοβα, που νίκησε με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-4) τη Ρουμάνα Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου. Η 25χρονη τενίστρια από την Τσεχία βρίσκεται στο νούμερο 55 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Αυτή θα είναι η 5η φορά που αναμετρώνται οι δύο τενίστριες, με καθεμία να έχει έως τώρα από δύο νίκες. Και αυτό το ματς αναμένεται να διεξαχθεί αύριο, με τη σειρά των αγώνων να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Πρεμιέρα στα διπλά

Σήμερα, εξάλλου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο διπλό του Idian Wells. Μαζί με τον Φελισιάνο Λόπες, με τον οποίο κατέκτησαν πριν από λίγες ημέρες το τουρνουά στο Ακαπούλκο, αντιμετωπίζουν τους Κλάασεν και MακΛάχλαν με στόχο την πρόκριση στους «16» του τουρνουά. Το παιχνίδι αναμένεται να αρχίσει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος σήμερα.

Η Μαρία Σάκκαρη επίσης συμμετέχει στο διπλό του Indian Wells, με παρτενέρ την Τομλιάνοβιτς. Θα αντιμετωπίσουν, ξημερώματα Σαββάτου σύμφωνα με το πρόγραμμα, τις Μάρτιτς και Ρότζερς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή