Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο Τσάρλι Σιν θέλει να πεθάνει ο Τραμπ

Το θάνατο του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εύχετα ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν με ένα tweet του που προκάλεσε αίσθηση.

«Αγαπημένε μου Θεέ, να είναι ο επόμενος ο Τραμπ, σε παρακαλώ», «τιτίβισε» ο ηθοποιός σχολιάζοντας το θάνατο της Κάρι Φίσερ και της μητέρας της Ντέμπι Ρέινολντς.

Αμέσως οι Twitterverse αντέδρασαν αποκαλώντας τον ηθοποιό «αλήτη» και «άχρηστη κατσαρίδα» με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να γράψει  ότι η αντίδραση είναι «ανόητα συμβολική […] Μιλούσα στο Θεό, όχι σε εσάς» έγραψε.

Από την άλλη όμως και Άλεκ Μπάλντουιν προεκλογικά είχε αποκαλέσει τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ ως τον «πιο αποδοκιμασμένο υποψήφιος στην ιστορία μας» και η Μαντόνα παρομοίασε τη νίκη του Τραμπ ότι «έχει την ίδια αίσθηση με τον θάνατο». Αλλά και η Λίζα Έντελσταϊν βρέθηκε στο επίκεντρο των αντιδράσεων όταν έγραψε «RIP Άλαν Θικ. Φαίνεται σαν όλοι να θέλουν να φύγουν πριν από την Τραμπαποκάλυψη» Ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο είχε αποκαλέσει τον Τραμπ «ηλίθιο» και είχε πει πως ήθελε «να του δώσω μία γροθιά στο πρόσωπο», αλλά από τότε μέχρι τώρα έχει ρίξει τους τόνους.


Πηγή