Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Ο Χάρης Ρώμας για την τηλεοπτική του επιστροφή: Κανένας δεν πέταγε την σκούφια του

Ο Χάρης Ρώμας για την τηλεοπτική του επιστροφή: Κανένας δεν πέταγε την σκούφια του

Την απόφαση του να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο θα εξηγήσει ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, απόψε το βράδυ στις 00,15.

Ο Χάρης Ρώμας θα βρεθεί απέναντι από την Τάνια Τρύπη και οι δυο τους θα μιλκήσουν για όλα. Μεγάλο μέρος της συζήτησης θα αφορά τα επαγγελματικά τους ζητήματα.

Στο βίντεο το οποίο εξασφάλισε το newsbeast.gr, ο Χάρης Ρώμας αναφέρεται στην τηλεοπτική του επιστροφή και πως τον… υποδέχθηκαν.

«Όταν αποφάσισα να επανέλθω, μου είπε η τηλεόραση “καλά, δεν σε περιμένουμε και με ανοιχτές αγκάλες”! Δηλαδή, όλοι με ακούσανε, τύπου “respect, τι έχετε να μας προτείνετε;” Αλλά κανένας δεν πέταγε την σκούφια του. Πολύ γρήγορα ξεχνιέσαι. Τελικά, είπα να κάνω μια δουλειά με ένα κανάλι που με παρέσυρε, πώς λέμε το ρέμα; Ε, το χρήμα, αλλά όχι μέχρι τέλους. Μόλις κατάλαβα ότι καλλιτεχνικά και αισθητικά και ηθικά θα ήταν μια καταστροφή, αυτή η συναναστροφή, είπα, όχι! Ούτε τα λεφτά ούτε τη δουλειά. Και γύρισα στον Ant1 που πράγματι είναι το σπίτι μου» θα αναφέρει ο Χάρης Ρώμας.


Πηγή