Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ο Χάρης Ρώμας εμφανίσθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με μάσκα, ασορτί με το σακάκι του

Ο Χάρης Ρώμας εμφανίσθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με μάσκα, ασορτί με το σακάκι του

Καλεσμένος στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, «Συνδέσεις» ήταν ο Χάρης Ρώμας το μεσημέρι της Τρίτης. Και ο ηθοποιός και σεναριογράφος έκανε μία είσοδο που μάλλον δεν θα περίμεναν πολλοί, η οποία σχολιάστηκε από τους δύο οικοδεσπότες, ενώ παράλληλα περνούσε το μήνυμα της εποχής, λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Ρώμας μπήκε στο πλατό της εκπομπής φορώντας μάσκα, ενώ όπως ο ίδιος είπε με χιούμορ, ήταν ασορτί με το σακάκι του. Ο ηθοποιός θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει στον κόσμο πόσο σημαντικό είναι να φοράμε προστατευτική μάσκα λόγω Covid-19. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ένας εκ των οικοδεσποτών, ο Χάρης Ρώμας φορούσε μάσκα σε όλη τη διάρκεια θεατρικής παράστασης στο Άλσος Βεϊκου.

Στη συνέχεια της εκπομπής έβγαλε τη μάσκα και προχώρησαν σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πόσο έχει πληγεί ο καλλιτεχνικός χώρος από την πανδημία.

«Ανήκω στον καλλιτεχνικό χώρο που πλήττεται, λόγω των μέτρων προστασίας, περισσότερο από όλους. Το πακέτο εκδηλώσεων που έχουμε ετοιμάσει, όμως, είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ. Είναι πάνω από 140 εκδηλώσεις, βεβαίως κάποιες έχουν αρχίσει και ακυρώνονται ή αναβάλλονται και εγώ θα προσπαθήσω πάρα πολύ να βρεθεί κάποια άλλη μέρα και ώρα ώστε να μπουν ξανά αν τα πράγματα πάνε καλύτερα στο μέλλον», ανέφερε.


Πηγή