Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Billy Idol έγινε Αμερικανός υπήκοος

Ο Μπίλι Άιντολ έγινε Αμερικανός υπήκοος στο Λος Άντζελες και κρατώντας την αμερικανική σημαία έδωσε τον όρκο πολιτογράφησης και αφοσίωσης.

Οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Υπηκοότητας και Μετανάστευσης (USCIS) δημοσίευσαν στο Twitter ένα κολάζ των φωτογραφιών του 62χρονου ροκ σταρ από την ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«It’s a nice day for a naturalization ceremony» (Είναι μια ωραία μέρα για μια τελετή πολιτογράφησης» αναφέρεται στη λεζάντα των φωτογραφιών σε μία παράφραση του στίχου του τραγουδιού του Μπίλι Άιντολ «White Wedding»,«It’s a nice day for white wedding».

«Συγχαρητήρια στον Billy Idol που έγινε νέος Αμερικανός υπήκοος #newUScitizen σήμερα στο Λος Άντζελες, CA», σημειώνεται στο tweet.

Ο τραγουδιστής, συνθέτης, μουσικός και ηθοποιός γεννήθηκε ως Ουίλιαμ Μάικλ Άλμπερτ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Άιντολ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1981 για να ξεκινήσει σόλο καριέρα, αφού συνίδρυσε το punk rock συγκρότημα Generation X στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Palms Casino Resort και το Live Nation ανακοίνωσαν ότι ο Άιντολ επιστρέφει για δεύτερη σειρά εμφανίσεων του στο θέατρο συναυλιών Pearl, σύμφωνα με το Page Six.

Ο 62χρονος, γνωστός για τις επιτυχίες όπως Rebel Yell, Dancing with Myself και Mony Mony, θα συνεργαστεί ξανά με τον επί σειρά ετών κιθαρίστα του Στιβ Στίβενς για το 10 εμφανίσεις το 2019.

localStorage.clear();


Πηγή