Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ο Justin Timberlake απολογήθηκε για τα χάδια με την συμπρωταγωνίστριά του, «ήπια πολύ»

Ο Justin Timberlake απολογήθηκε για τα χάδια με την συμπρωταγωνίστριά του, «ήπια πολύ»

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ απάντησε για πρώτη φορά για το ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε όταν ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» να ανταλλάσσει τρυφερά χάδια με την συμπρωταγωνίστρια του σε μπαράκι.

Ο διάσημος τραγουδιστής – ηθοποιός «πιάστηκε» να χαϊδεύει το χέρι της ηθοποιού Αλίσα Γουεϊνράιτ σε μπαρ στη Νέα Ορλεάνη, όπου γυρίζεται η νέα ταινία του. Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη σύζυγό του Τζέσικα Μπίελ μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Προσπαθώ όσο μπορώ να μένω μακριά από τα κουτσομπολιά που γράφονται για εμένα, αλλά θεωρώ ότι αυτή τη φορά πρέπει να αναφερθώ σε αυτά καθώς πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Timberlake (@justintimberlake) στις

Θέλω να είμαι σαφής, τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και τη συμπρωταγωνίστριά μου. Ήπια πολύ εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι αυτό που θέλω να έχει ως παράδειγμα ο γιος μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την υπέροχη σύζυγό μου και την οικογένεια μου για την άβολη κατάσταση στην οποία τους έβαλα, και επικεντρώνομαι στο να είμαι όσο καλύτερος σύζυγός και πατέρας μπορώ. Αυτό που συνέβη δεν έχει σχέση με αυτό που θέλω».

Ο 38χρονος Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπιελ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2012 και απέκτησαν τον τεσσάρων ετών γιο τους τον Απρίλιο του 2015.




Πηγή