Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Παλόμα Φέιθ για «Μικρή Γοργόνα»: «Τι σκ@@ είναι αυτό;»

Η νέα ταινία «Μικρή Γοργόνα» έχει σημειώσει εισπράξεις που ξεπερνούν ήδη τα 118 εκατομμύρια δολάρια στο box office από το πρώτο κιόλας Σαββατοκύριακο προβολών.

Η ταινία έχει λάβει ποικίλες κριτικές και σχόλια, κυρίως για την επιλογή της Αφροαμερικανής Χάλι Μπέιλι, στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως «Άριελ».

Η Παλόμα Φείθ εξέφρασε μέσω Instagram την αντιπαράθεσή της, σχετικά με τα μηνύματα που «περνά» η live action ταινία στα παιδιά και ιδιαίτερα στα μικρά κορίτσια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Παλόμα Φέιθ πιστεύει πως η «Μικρή Γοργόνα» δείχνει λάθος πρότυπα στα παιδιά

Η 41χρονη Βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια έγραψε:«Μόλις είδα τη νέα “Μικρή Γοργόνα” με τα παιδιά μου, και ενώ πιστεύω ότι η Χάλι δίνει μια καταπληκτική ερμηνεία και υπάρχει σπουδαίο κάστινγκ. Ως μητέρα κοριτσιών, δεν θέλω τα παιδιά μου να πιστεύουν ότι είναι εντάξει να θυσιάσεις ολόκληρη τη φωνή σου και τις δυνάμεις σου για να αγαπήσεις έναν άντρα. Τι διάολο, τι σκ@@ είναι αυτό; Δεν είναι καθόλου αυτό που θέλω να μάθω στις γυναίκες της επόμενης γενιάς».

Η Φέιθ αναφέρεται στην κεντρική ηρωίδα της ταινίας, την Άριελ, η οποία μετά από μία σκοτεινή συμφωνία εγκαταλείπει τη φωνή της για να γίνει άνθρωπος, ώστε να μπορεί να συναντήσει τον πρίγκιπα Έρικ, τον οποίο και έχει ερωτευτεί.


Πηγή