Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ενός λεπτού αποθέωση για την Eleonora Bianculli

Το μοντέλο από την Ιταλία απολαμβάνει την πολυτελή ζωή και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει.

Μετράμε αντίστροφα. Σε πείσμα του καιρού, το καλοκαίρι θα έρθει. Οι ζεστές μέρες θα κάνουν την εμφάνισή τους, τα χειμωνιάτικα θα ανέβουν στο πατάρι και η σκέψη μας θα ταξιδεύει εκεί όπου θέλει να βρίσκεται το σώμα. Σε μία παραλία με τον ήλιο και το αλάτι να χαϊδεύει το κορμί μας και το «λιώσιμο» πάνω στην καυτή άμμο να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να γεμίσουν οι μπαταρίες ενόψει της νέας σεζόν.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eleonora Bianculli (@eleonorabianculli)

 

Ένα από τα κορίτσια που μετράει αντίστροφα μαζί μας είναι και η Eleonora Bianculli. Το μοντέλο από την Ιταλία, η οποία συνεργάζεται μεταξύ άλλων και με το Playboy. Και όταν το Playboy σ’ έχει επιλέξει να βρίσκεσαι στην οικογένειά του, τότε έχεις όλα τα προσόντα. Η Eleonora Bianculli απολαμβάνει την πολυτελή ζωή. Εστιατόρια, ξενοδοχεία, ταξίδια σε μέρη που μπορούμε να απολαύσουμε μόνο από το Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eleonora Bianculli (@eleonorabianculli)

 

Το προφίλ της στο Instagram γεφυρώνει την αισθητική με το sexiness και κάθε της post γίνεται μαγνήτης για likes και αποθεωτικά σχόλια. Αν θέλεις να ανήκεις σε αυτούς τους 60.100 εκλεκτούς, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα, τότε μία βόλτα από την gallery είναι επιβεβλημένη.

 




Πηγή