Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Παναγιώτης Πετράκης: Δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος για να φέρω παιδιά

Παναγιώτης Πετράκης: Δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος για να φέρω παιδιά

«Στα επαγγελματικά μου έπαιρνα πάντα την επιβεβαίωση, στα προσωπικά δεν…» ανέφερε ο Παναγιώτης Πετράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Τα προσωπικά μου ήταν επί το πλείστων πηγή στεναχώριας. Είναι ένας τομέας που δεν έχω καλές επιδόσεις. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, είμαι μοναχικός» πρόσθεσε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Ο Παναγιώτης Πετράκης εξήγησε και για ποιο λόγο δεν πιστεύει στην έννοια «συντροφικότητα: «Δεν πολύ πιστεύω στη συντροφικότητα, οι σχέσεις στις μέρες μας είναι ανταλλακτικές. Ο κάθε ένας ψάχνει ένα εξάρτημα να μπορεί να ταιριάξει στη ζωή του και αν κολλάει σαν το κομμάτι του παζλ έχει καλώς. Αν δεν κολλάει δε θα μπει στη διαδικασία να το παλέψει».

Δεν θέλει όμως ο Παναγιώτης Πετράκης όταν γυρνάει σπίτι να τον περιμένει μια αγκαλιά; «Έχω τη μάνα μου και το σκύλο μου και είμαι μια χαρά» απάντησε αμέσως στην σχετική ερώτηση.

Θα έμπαινε στη διαδικασία να κάνει ένα παιδί εκτός γάμου; Η απάντηση του ξεκάθαρη: «Δεν θα έκανα γάμο ή παιδί εκτός γάμου. Δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος για να φέρω παιδιά».

Μιλώντας για τη «μάχη» που έδωσε με την κατάθλιψη, ο Παναγιώτης Πετράκης τόνισε πως το κατάλαβε όταν άρχισε να έχει αϋπνίες και να μην σταματάει ο εγκέφαλος του να σκέφτεται ενώ η διάθεση του ήταν συνεχώς «μαύρη».

«Πέραν της βοήθειας που ζήτησα με βοήθησε ο Χριστός να το ξεπεράσω. Το άγχος μου και οι φοβίες μου σωματοποιήθηκαν. Για έξι μήνες είχα χάσει τη φωνή μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Πετράκης.


Πηγή