Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Original: Ο αγώνας να γίνει στο Χαριλάου αλλιώς αναβολή

Original: Ο αγώνας να γίνει στο Χαριλάου αλλιώς αναβολή

Θέση για όσα γίνονται αναφορικά με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη πήρε η Original. Οι οργανωμένοι φίλοι της Ένωσης με ανακοίνωσή τους ανέφεραν μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να γίνει στο Βικελίδης με κόσμο στις ταράτσες.

Από το πρωί της Τετάρτης έχει υπάρξει ένα γαϊτανάκι ειδήσεων, αλλά και ανακοινώσεων που αφορούν την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ. Μια αναμέτρηση που με δεδομένο το lockdown στην Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αρχικά όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στην Λαμία, κάτι που βρίσκει αντίθετους τους φίλους του Άρη με τον Super 3 να αναφέρει πως ο αγώνας πρέπει να γίνει στην φυσική έδρα της ομάδας.

Θέση πήρε και η Original με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ να αναφέρουν σχετικά:

«Για την ORIGINAL 21 τα πράγματα σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον άρη είναι απλά: το ματς ΠΡΕΠΕΙ να γίνει στο Χαριλάου (με… ελεύθερη είσοδο στις ταράτσες) αλλιώς αναβολή! Είναι αστείο και μόνο που μπαίνουμε σε διαδικασία συζήτησης! Δεν χρειάζεται παρά να δούμε τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη και στην Γαλλία όπου υφίσταται lockdown αλλά τα ματς διεξάγονται κανονικά στις έδρες των ομάδων… Άλλωστε σε περίπτωση γενικού lockdown πού θα παίζουν οι ομάδες;

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που να ευσταθεί: απλά παραμένουμε μια χώρα που την κυβερνούν ανίκανοι και επικίνδυνοι άνθρωποι σε όλα τα πόστα!».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή