Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Παντρεύεται η Τίφανι Τραμπ – Όσα έγιναν στην πρόβα γάμου, εκθαμβωτικές πρώην και νυν σύζυγος του Τραμπ [εικόνες]

Νύφη θα ντυθεί σήμερα η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι καθώς θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της – και δισεκατομμυριούχο- Μάικλ Μπούλος.

Μια ιδέα της υπερπολυτελούς τελετής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, έδωσαν ήδη οι καλεσμένοι με φωτογραφίες που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την χθεσινή πρόβα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώην και νυν σύζυγος του Τραμπ μαζί

Σε κάποιες από αυτές, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, που είναι σε αναμμένα κάρβουνα εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ενδιάμεσων εκλογών, φαίνεται να χαιρετά τους καλεσμένους και να ποζάρει τόσο με την σύζυγό του Μελάνια, η οποία είναι εκθαμβωτική με ένα χρυσό φόρεμα, όσο και με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Τίφανι, Μάρλα Μαπλς.

Η μέλλουσα νύφη, φορώντας ένα κολακευτικό άσπρο φόρεμα, εθεάθη επίσης να ποζάρει μαζί με τον πατέρα της αλλά και τον αρραβωνιαστικό της Μάικλ Μπούλος, ο οποίος φορούσε ένα γκρι ριγέ κοστούμι με ροζ γραβάτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια, λίγο έλειψε να αναβληθούν όλα αυτά, εξαιτίας του τυφώνα Νικόλ που χτύπησε την περιοχή, με τις Αρχές να ζητούν την εκκένωση της περιοχής. Μάλιστα, ενώ η Τίφανι είχε σχεδιάσει μία ολόκληρη εβδομάδα εορταστικών εκδηλώσεων, ενόψει του σημερινού γάμου της, ήταν σε έξαλλη κατάσταση καθώς αναγκάστηκε να ακυρώσει κάποιες από αυτές.

Ευτυχώς όμως, η κακοκαιρία πέρασε και χθες το ζευγάρι μπόρεσε να πραγματοποιήσει την πρόβα γάμου. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν η ετεροθαλής αδερφή της Τίφανι, η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία φανερά αδυνατισμένη, φορούσε ένα ροζ σύνολο, που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόντες στην πρόβα ήταν επίσης οι γονείς του γαμπρού, Μασάντ και Σάρα Μπούλος και ο αδερφός της Τίφανι, Έρικ Τραμπ με την σύζυγό του Λάρα.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, επισκέπτες από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στο Mar-a-Lago για τον γάμο. Όπως ανέφερε μια πηγή στην Daily Mail: «Είναι μια ευκαιρία για όλους να συγκεντρωθούν και να απολαύσουν αυτή τη στιγμή με την Τίφανι και τον Μάικλ. Είμαι μια τόσο ξεχωριστή στιγμή στη ζωή τους».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωριμία στη Μύκονο και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγος

Υπενθυμίζεται πως η Τίφανι και ο Μπούλος αρραβωνιάστηκαν στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2021, λίγες ημέρες πριν από την αποχώρηση του πρώην προέδρου από το αξίωμά του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Μύκονο το καλοκαίρι του 2018 και ο Μάικλ Μπούλος της έκανε πρόταση γάμου με ένα μονόπετρο αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κι αν αναρωτιέστε πού τα βρήκε τα λεφτά, ο 25χρονος Μάικλ Μπούλος είναι διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και κληρονόμους του νιγηριανού ομίλου επιχειρήσεων Boulos Enterprises, ο οποίος ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Γεννήθηκε στο Λίβανο και μεγάλωσε στη Νιγηρία πριν μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να είναι με την Τίφανι.


Πηγή