Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μαρσέλο -Μέσα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο (13/11, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που διάλεξε ο Μίτσελ, με τον Μαρσέλο να μένει για άλλη μια φορά εκτός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός των πλάνων του Ισπανού εκτός από τον Μαρσέλο είναι επίσης ο Βρσάλικο, αλλά και οι Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Κούντε, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και φυσικά ο τραυματίας Βαλμπουενά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ:

«Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετομασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (13/11, 19:30, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το τελευταίο πρόγραμμα, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Βρουσάι.»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή