Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος -Το φύλο του μωρού

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ο ίδιος την ευχάριστη είδηση στους διαδικτυακούς του φίλους με μια ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο όπου και ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που έδειξαν στην σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ευχαριστούμε πολύ το μαιευτήριο Λητώ για την ζεστή του ατμόσφαιρα, την υπέροχη φιλοξενία και τις υποδειγματικές υπηρεσίες που μας προσέφερε! Την υπέροχη μαιευτήρα γυναικολόγο μας Δέσποινα Γεωργιάδου και όλο το προσωπικό του Μαιευτηρίου! Μια καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον!!!Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής είναι η κορούλα μας!», έγραψε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ο ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μιλώντας σε τηλεοπτικές κάμερες που είχαν βρεθεί σε έκθεση σκαφών, ειδών ψαρέματος και θαλάσσιου τουρισμού, την οποία είχε επισκεφθεί κι εκείνος.

«Ήρθα να πάρω μία γεύση από τα καινούργια κανό. Θα προνοήσω να χωράει τρεις. Κοντεύουμε να γεννήσουμε. Θα σας πω άλλη φορά αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι», είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στους δημοσιογράφους.

«Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, νιώθω ώριμος. Ξέρω τι θέλω και για μένα νιώθω μια σιγουριά, οπότε ήρθε η ώρα. Μαζί με τη βοήθεια της συζύγου μου όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι», είχε πει στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται λιγότερο από έναν μήνα προτού γίνει πατέρας ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. «Είναι ο άνθρωπος μου, η σύντροφός μου», συμπλήρωνε για τη σύντροφό του με την οποία υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης αρκετό καιρό πριν γίνουν γονείς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Πυρπασόπουλου:


Πηγή