Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Παύλος, Μαρί Σαντάλ: Θα παραθέσουν γεύμα στο Λονδίνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου -Καλεσμένοι Γουίλιαμ και Κέιτ

Γεύμα στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ, εκτός από το γεύμα για τους 250 καλεσμένους στη «Μεγάλη Βρεταννία», μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, θα παραθέσουν γεύμα και στο σπίτι τους στο Λονδίνο για να τιμήσουν τη μνήμη του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «παρών» θα δώσει σύσσωμη η οικογένεια του τέως βασιλιά αλλά και πολλοί ακόμη εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, καλεσμένοι είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον.

Σημειώνεται ότι στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η πριγκίπισσα Αννα ήταν η εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Η πριγκίπισσα Αννα με τον σύζυγό της ήρθαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα κατευθείαν από την Κύπρο, όπου πραγματοποιούσαν επίσημη επίσκεψη. Στις 10 το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» και λίγο πριν από τη μία πήγαν στη Μητρόπολη. Παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία και στη συνέχεια ακολούθησαν την πομπή ως το Τατόι, όπου έδωσαν το «παρών» στο τρισάγιο και στην ταφή, και εν συνεχεία αναχώρησαν για τη Μεγάλη Βρετανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ποτέ ουσιαστικά δεν τέθηκε θέμα να έρθουν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ στην Αθήνα για την κηδεία του Κωνσταντίνου, παρά τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έστειλε τη δική του εκπρόσωπο στην κηδεία του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Εκπροσωπώντας τον στην κηδεία, ήρθε η κόρη του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ, Lady Gabriella Kingston, της οποίας ένας από τους νονούς ήταν επίσης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο το τρισάγιο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε το τρισάγιο της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για τον εκλιπόντα. Το τρισάγιο κράτησε μισή ώρα και στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι βρέθηκε μόνο η οικογένεια.

Οι κάμερες απαθανάτισαν την ώρα που έφτασαν στα τέως βασιλικά κτήματα ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ αλλά και η χήρα του τέως βασιλιά, Άννα Μαρία. Παρούσα ήταν και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία, που κατέφθασε ακολουθούμενη από τη δική της φρουρά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαψεύδεται ότι ο Παύλος επιστρέφει στην Ελλάδα

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες που ήθελαν τον Παύλο Γλύξμπουργκ να σχεδιάζει να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ, σε σπίτι στα βόρεια προάστια, διαψεύδονται από το ισπανικό περιοδικό Hola.

Το περιοδικό αναφέρει ότι το ζεύγος δεν μετακομίζει στην Ελλάδα. «Δεν εντάσσεται στα σχέδια του νέου αρχηγού του ελληνικού βασιλικού οίκου να εγκατασταθεί στην Ελλάδα μετά τον θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Κωνσταντίνου», γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό.


Πηγή