Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Περίεργο βίντεο στο TikTok: Ολοι προσπαθούν να καταλάβουν πώς ξεφύτρωσε αυτός ο άνδρας έτσι ξαφνικά

Μια νεαρή TikToker έχει κάνει δεκάδες ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αναρωτιούνται εάν το βίντεο που ανέβασε είναι βγαλμένο από σκηνή του Matrix.

Η 23χρονη Τάρα Λι Πέιτζ δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την ίδια να στέκεται στην Chinatown στο West End του Λονδίνου και στο οποίο άλλοι άνθρωποι περνούν από δίπλα της. Το βίντεο αποτελείται από live φωτογραφίες που έβγαλε με το iPhone της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και έτσι ξαφνικά, ένας άνδρας εμφανίζεται από το πουθενά

Καθώς λοιπόν, στέκεται μπροστά στην κάμερα, ένας άνδρας με μαύρο τζάκετ φαίνεται στο πλάνο δεξιά να σπρώχνει ένα καροτσάκι, πλησιάζοντάς την, πριν εξαφανιστεί στιγμιαία από το οπτικό πεδίο πίσω της.

Ένας άνδρας που σπρώχνει ένα καροτσάκι εμφανίζεται στη δεξιά γωνία του βίντεο
Ένας άνδρας που σπρώχνει ένα καροτσάκι εμφανίζεται στη δεξιά γωνία του βίντεο

Όταν επανεμφανίζεται όμως, προστίθεται – ως διά μαγείας – ένας δεύτερος άνδρας που δεν ήταν εκεί πριν, γεγονός που φρικάρει τους θεατές του βίντεο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσιεύοντας το απόσπασμα στο κανάλι της στο TikTok, η Τάρα έγραψε: «Από πού έρχεται ο δεύτερος άνδρας; Σημ: Ζώντας στο Matrix», υπονοώντας πως ο δεύτερος άνδρας ήταν ένας «ταξιδιώτης του χρόνου» ή πως «μπορεί να τηλεμεταφέρθηκε» στο πλάνο.

Περνώντας πίσω από την κοπέλα όμως, εμφανίζεται ξαφνικά και ένας δεύτερος άνδρας
Περνώντας πίσω από την κοπέλα όμως, εμφανίζεται ξαφνικά και ένας δεύτερος άνδρας

Τα σχόλια των χρηστών στο TikTok

Σχολιάζοντας το βίντεο, ο κόσμος είπε ότι ο άνδρας που εμφανίζεται από το πουθενά πρέπει να είναι «μάγος» αφού μπήκε έτσι μαγικά στο πλάνο. Κάποιοι πιο σκεπτικιστές που δεν πιστεύουν στη μαγεία, κατηγόρησαν την Τάρα πως έκοψε το βίντεο για να φαίνεται ότι ο άνδρας εμφανίστηκε από το πουθενά.

Ωστόσο, η ίδια διευκρίνισε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως το βίντεο δεν είναι κομμένο, είναι απλώς μια καταγραφή οθόνης μιας live φωτογραφίας και σκέφτηκα ότι ήταν περίεργο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ορισμένοι θεατές που παρακολούθησαν το βίντεο πολλές φορές, μοιράστηκαν τις θεωρίες τος σχετικά με το πώς προέκυψε. Ένα άτομο είπε: «ο δεύτερος άνδρας πλησιάζει προς το κορίτσι από πίσω, κάτι που είναι εκτός κάδρου. Ο πρώτος άνδρας περπατάει απέναντι». Την ίδια ώρα, κάποιος παρατήρησε: «Κάτι άλλο που είδα είναι πως και οι δύο έχουν το ένα τους χέρι στο καροτσάκι, αλλά τα χέρια τους είναι σταυρωμένα».


Πηγή