Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ποια εστεμμένη της showbiz δήλωσε συμμετοχή για το επόμενο Survivor

Εστεμμένη αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο Survivor και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της αίτησής της. Η Μαρία Μοράρου, που αναδείχθηκε Star Κύπρος, αποφάσισε ότι θέλει να συμμετέχει στο πιο σκληρό ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, δηλώνοντας σίγουρη ότι θα τα καταφέρει αν τελικά την επιλέξουν.

Η Κύπρια εστεμμένη καλλονή μίλησε στο fightbook.gr, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση: «Εστεμμένη αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο Survivor και κάνει τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της αίτησής της».

Για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες, η Μαρία Μοράρου απαντά: «Πιστεύω πως θα μπορούσα να αντεπεξέλθω στα δεδομένα του Survivor, γιατί έχω πείσμα και είναι ανταγωνιστική ως άτομο. Επίσης στο παρελθόν έχω υποστεί καταστάσεις δύσκολες μέσα από τις οποίες έβγαλα στο συμπέρασμα αυτό και θεωρώ πως μπορώ να τα καταφέρω.»

«Μέσα από το παιχνίδι αυτό πιστεύω ότι έχω να κερδίσω πάρα πολλά, πέρα από τις εμπειρίες και την αναγνωρισιμότητα. Θα γνωρίσω ανθρώπους από διάφορα μέρη της Ελλάδας, διαφορετικούς χαρακτήρες όπου θα πρέπει να αποτελώ μέλος μίας ομάδας επιβίωσης», αναφέρει.

localStorage.clear();


Πηγή